Margaux Dietz

Margaux om nya familjelivet: Äter extrema mängder tacos

Influencern berättar om bröllopsplanerna och det nya sambolivet

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Margaux Dietz
Margaux Dietz

NÖJE

Nyligen friade Margaux Dietz pojkvän Sean.

Nu berättar ”Duellen”-aktuella programledaren om den stora lyckan.

– Jag är jättekär. Han är mannen i mitt liv!

Hur känns det att vara programledare för ”Duellen”?

– Det känns jätteroligt. Att bli programledare har alltid varit min stora dröm, men jag var väldigt nervös innan inspelningen. Jag är ändå ganska van att stå framför kameran, men det är förstås en annan sak när man själv inte behöver hålla i kameran. Det var också konstigt att släppa allt material till någon annan, jag brukar ju fixa med redigeringen.

Hur var det att jobba med Pontus Gårdinger?

– Väldigt skönt. Jag blev så glad när jag fick höra att det var Pontus som jag skulle leda programmet med. Man är ju uppvuxen med att se honom på tv, han är en veteran och en legendar och har ju koll på det här. Jag kände mig verkligen trygg och vi funkade bra ihop. Det har också varit väldigt kul att lära känna varandra.

Din pojkvän Sean friade till dig i februari, hur känns det?

– Det känns tio av tio, jag är jättelycklig och jättekär! Allt känns så skönt, han är mannen i mitt liv. Det har gått fort, men det har känts så himla rätt.

Var frieriet oväntat?

– Ja, det var oväntat och jag blev verkligen så överraskad. Jag har ju varit förlovad en gång tidigare men då var det faktiskt jag som friade. När man väl har friat själv vet man ju hur nervös man är. Det här kändes så speciellt och fint.

Har ni pratat om bröllop?

– Vi har pratat massor om bröllop, men jag tror inte att det bröllop som vi vill kunna genomföra går att göra just nu. Vi får se när den här pandemin är över. Men vi har precis flyttat ihop, han har sålt sin lägenhet och flyttat in hos mig.

Pontus Gårdinger och Margaux Dietz

Tacos med stuvade makaroner

Hur ser ert fredagsmys ut?

– Vi har barn varannan vecka och även hund, jag fick det på köpet vilket känns jättekul. Men vi äter ganska mycket tacos. Det är faktiskt extrema mängder… Just nu är jag inne i en period då jag testar olika smakkombinationer. Min nya favorittaco är med stuvade makaroner.

Det där måste du utveckla.

– Vi hade en provsmakningsmeny härom veckan och gjorde en taco med bearnaisesås, vilket var jättegott. Vi körde också på en med chilimajonnäs och ägg, men det var sådär. Sedan gjorde vi en liten efterrättstaco med banan, ananas och salsa – och favoriten med stuvade makaroner. Man har allt man har på annars med den kryddade köttfärsen, osten och salsan. Men sedan toppar ni med stuvade makaroner. Jag tycker tacos borde bli en nationalrätt.

Där har vi ju rubriken; ”Margaux tacochock”.

– Ja, haha! Exakt!

Du är ju bästis med Ebba Busch, stöttar du henne i stormen med husaffären?

– Vi är vänner och det är klart jag stöttar min vän i hur hon mår. Vi får se vad som händer. Man vill ju aldrig att en kompis ska ha det svårt eller jobbigt. Att inte ha någon bostad, det måste vara väldigt tufft.

Ni är båda offentliga personer, om än på väldigt olika sätt. Men det kanske innebär att du ändå har en viss förståelse hur det är att hamna i blåsväder?

– Ja, precis. Men också hur det är att ha barn varannan vecka själv, det blir väldigt mycket.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken


Jackpott – 18 miljoner på Stryktipset: Analys och följ expertens system här
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Let’s dance”–paren

Tramsfrans om Margaux Dietz erotiska roman

ÄMNEN I ARTIKELN

Margaux Dietz