Älskar, älskar inte (realityserie)

”Älskar, älskar inte”-paret har gjort slut: ”Jobbigt nu”

Nicole och Aoi är inte längre ett par

Av: 

Moa Malmqvist

Nicole Rosén och Aoi Izumihara

Foto: Discovery+

NÖJE

Nicole Rosén och Aoi Izumihara från ”Älskar, älskar inte” har gjort slut.

På sin Instagram berättar Nicole om det tuffa beslutet.

– Det var jag som valde att avsluta det hela, säger hon.

Nicole Rosén, 25, och Aoi Izumihara, 26, sågs i Discovery-serien ”Älskar, älskar inte”, där de försöker få kärleken att gå ihop trots att de bor på olika delar av jordklotet.

Nu berättar Nicole på sin Instagram att paret gjort slut.

– Det var jag som valde att avsluta det hela. Mer än så kommer jag inte kunna säga av respekt för Aoi, vi har fortfarande kontakt. Det har varit väldigt fredligt, och inte så dramatiskt som många kan tro. Vi pratade senast idag.

Hon säger att förhållandet framställdes på ett felaktigt sätt i programmet.

– Det är inget med att Aoi blev trött på jämställdhet eller så. Det är det verkligen inte.

– Det hela är vänskapligt och det har funnits kärlek där. Men det är jobbigt nu, man har fått se våra fina stunder... som har varit två stycken enligt vinklingen. Vi ångrar inte programmet, trots vinklingen men vi är naturligtvis väldigt arga på det, förklarar hon i videon.

Aoi och Nicole.

Foto: Discovery+

Pratat om bröllop

Till Aftonbladet berättar Nicole att hon mår bra, men att känslorna går upp och ner.

– Ibland kan man komma i en liten svacka och tänka extra mycket på oss som par. Jag kan känna mig lite deppig över att vi inte fick den fina framtiden som vi hade pratat om med bröllop i Japan och fem barn, som Aoi ville ha.

– De känslorna kommer fram extra mycket när man ser våra fina stunder i programmet eller gamla bilder på oss. Tror nog att de flesta kan relatera till att man kan känna sig nostalgisk och sorgsen efter att ha avslutat ett förhållande, även om det egentligen är det rätta beslutet

Nicole och Aoi.

Foto: Discovery+

Fått ta emot hat

Hon säger att hon för nära och kära har beskrivit uppbrottet som ”en avlivning”.

– Och det beslutet tog jag i mars, en tid efter att det blev klart att jag inte skulle kunna komma in i Japan, passar på att skicka en känga till den japanska regeringen. Och det var inget hastigt beslut utan det var noga övervägt, berättar ”Älskar, älskar inte”-deltagaren.

Hon menar att paret fått ta emot mycket hat eftersom programmet är vinklat på ett missvisande sätt.

– Det känns för jävligt på ren svenska, i synnerhet med tanke på att det blev som det blev med mig och Aoi. Jag hade kunnat prata i timmar om alla fina stunder som kom med på kamera men som sedan klipptes bort i programmet för att vinkla oss som det negativa paret som är kärlekslöst.

Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, skriver i ett mejl till Aftonbladet att de inte haft för avsikt att förvränga relationen.

”Vi följer flera olika par i Älskar, älskar inte, deras relationer till varandra och deras vardag. Allt råmaterial får inte plats inom ramen för programtiden och således får vi bara en inblick i de olika parens relationer och liv. Programmet har inte för avsikt att på något sätt förvränga någon deltagare eller relation. Givetvis är det tråkigt om någon deltagare ändå upplever att deras relation framställts annorlunda”

Hon skriver också att produktionen haft en tät dialog med deltagarna under programmets gång.

”För att de ska vara inkluderade och vi har lyssnat till deras åsikter. Vidare erbjuds de alltid stöttning om de önskar,”

Programmet följde Nicole Rosén och Aoi Izumihara från Japan när de testade att bo tre månader tillsammans i Sverige. Det före detta paret träffades när Nicole studerade i Japan.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet - handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för paren i ”Älskar, älskar inte”

ÄMNEN I ARTIKELN

Älskar, älskar inte (realityserie)

Japan

Instagram