Smail Alihodzic

Smail får sällskap i ”Studio paradise” – Klara Elvgren, 30, är klar som programledare

Av: 

Petter J Larsson

NÖJE

Smail Alihodzic får nytt sällskap i ”Studio paradise”.

Influencern Klara Elvgren, 30, är klar för sitt första programledarjobb – och hoppas på en dramatisk säsong.

– Det ska brinna i studion, säger hon.

Klara Elvgren.
Klara Elvgren.

Den 14 mars börjar årets säsong av ”Paradise hotel” på TV3, med nya programledaren Nicole Falciani, 23. Men även eftersnacksprogrammet ”Studio paradise” leds av ett nytt ansikte. På tisdagen presenterades influencern, Youtubern och entreprenören Klara Elvgren, 30, som ny programledare tillsammans med veteranen Smail Alihodzic.

– Jag älskar PH, jag tycker det är skitkul. Och sedan har jag velat bli programledare länge så då blir det här en jättebra och kul start, säger hon.

– Det är klart att jag är lite nervös. Jag har ju aldrig gjort det här innan. Jag gör mycket på Youtube och är van vid kameran och så, men det är klart att det blir en annan sak när någon annan filmar. Men jag är sjukt taggad, jag gillar att utmana mig själv så det ska bli jätteroligt.

”Största PH-fanet”

Vid sin sida har hon Smail Alihodzic, som hon känner sedan han gjorde sin första ”Paradise hotel”-säsong. Han kan bekräfta att hon är ”största fanet” av realityserien.

– När jag var med redan 2014 och började sprejtanna mig hos Klara så frågade hon alltid mig om jag kunde berätta vem som vinner, men jag sa att jag kan inte och jag får inte, säger Smail, som gör sin sjätte säsong i ”Studio paradise”.

– Så jag har alltid vetat att hon varit ett riktigt fan. Alla som leder ett sådant program ska också vara ett stort fan av programmet.

”Det ska brinna i studion”

Smails många säsonger som deltagare och programledare har inte gjort honom avtrubbad. Han ser fram emot ännu en omgång av kärlek, fulspel och drama på tv.

– Det som är grymt med ”Paradise hotel” som många inte tänker på är att alla människor bakom kamerorna, som håller på med klippning och produktion och så, de är så jävla grymma och varje år ser man hur de höjer kvalitén på hur de skapar programmet, säger han.

Själv hoppas Smail på mycket drama i programmet, så att han och Klara kan få ställa deltagarna mot väggen när ”Studio paradise” börjar på Viaplay och Viafree den 22 mars.

– De ska vara lite nojiga över att komma hit, säger han.

Klara hoppas också på en händelserik PH-vår.

– Jag hoppas att det blir jättemycket drama så att vi har mycket att prata om i studion, för jag vill jättegärna ställa alla de här frågorna. Det ska brinna i studion, säger hon.

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Smail Alihodzic.
Publisert:

LÄS VIDARE

Realityrävarna: Lägg ner ”Paradise hotel” – ”otidsenligt och grisigt”

ÄMNEN I ARTIKELN

Smail Alihodzic

Nicole Falciani

TV3

Paradise hotel