Ilska mot rapstjärnan Bow Wow efter spelning på packad klubb: ”Inte min fest”

Rapstjärnan Bow Wow hånas i sociala medier efter en spelning.

Filmklipp från klubbkvällen visar ett packat dansgolv – mitt under pandemin.

”Jag har bestämt mig för att inte dö för Bow Wow,” twittrar skådespelaren Zach Braff, 45.

På fredagskvällen firade klubbpromotern Larry Morrow sin födelsedag på nattklubben Cle i Houston, Texas, med flera artistuppträdanden och ett packat dansgolv. Rapparen Bow Wow, 33, var en av stjärnorna på scen. Han hade sällskap av bland andra Meek Mill och J Prince Jr, skriver TMZ.

Efter att videoklipp från klubbkvällen spridits i sociala medier har rapstjärnorna och klubben hamnat i blåsväder. Det är inte tal om några två meter mellan klubbens besökare. De dansar tätt intill varandra som om det vore 2019 och endast ett fåtal av dem bär munskydd. Mycket av kritiken riktar sig mot Bow Wow och hans fans.

Ilska på sociala medier

”Om du riskerar ditt liv för att se Bow Wow så förtjänar du vad som än händer,” skriver Twitteranvändaren Brandon.

”Jag kan tänka mig en miljon bättre sätt att dö på. Men att kämpa för sitt liv i en respirator eftersom du gick och såg Bow Wow år 2021 är inte det,” skriver en annan användare.

Bow Wow got the club packed in Houston https://t.co/iY83PSA5J3

”Scrubs”-stjärnan kritisk

”Scrubs”-skådespelaren Zach Braff delade också ett klipp från konserten med Bow Wow, som upptäcktes av Snoop Dogg och slog igenom som Lil’ Bow Wow som 13-åring 2000.

”Jag funderade på det och jag har bestämt mig för att jag inte vill dö för Bow Wow,” skriver Braff, 45, på Twitter.

En vecka tidigare hade rapparen fått kritik efter att han lagt upp en bild på sig själv på en lyxbåt där han dansar tillsammans med fem kvinnor i bikini – utan vare sig munskydd eller något avstånd till varandra.

”Ni hånade Bow Wow för att ha 15 kvinnor i den där roddbåten, som om han gjorde något speciellt, så han höll en hel mask-frivillig konsert mitt i en pandemi, twittrade jämställdhetsaktivisten April Reign.

”Herr Wows ego är helt klart ömtåligt. Och möjligtvis dödligt.”

”Följer reglerna”

När han kritiserades för att ha gjort reklam för en fest han tänkt gå på svarade han att han skulle ha munskydd på sig.

”Jag måste dra in mina pengar,” skrev rapparen, enligt TMZ.

”Jag följer reglerna. 2020 var jag inte sjuk en enda gång på ett helt år. Det har inte hänt tidigare i mitt liv. 365 dagar och jag var inte sjuk en enda gång.”

På bilderna från spelningen i Houston hade han inte munskydd på sig, trots att det enligt klubbens Instagramsida är krav på det. På lördagen svarade Bow Wow på kritikstormen med en rad Twitterinlägg som sedan raderades, skriver E Online.

”Jag har hållit i fester hela förra året. Jag bar munskydd på klubben. Jag kan inte vara värd med det på,” skrev stjärnan, som menade att han hade skyddet på tills han klev upp på scenen.

I ett annat inlägg skrev han med stora bokstäver att ”DET VAR INTE MIN FEST. Men så klart får jag skulden. Jag vill inte att ni ska tro att jag inte bryr mig.”

Bow Wow förklarade även att han testat sig för covid-19 två gånger och att han har handsprit med sig vart han än går.


PODD London under nya nedstängningen

Aftonbladet Daily med korrespondent Frida Fagerlund i Storbritannien.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE