Nano om breven från fängelsetiden: ”Känner mig stark”

Artisten: ”Tomt det känns. Jobbigt som fan”

1 av 2 | Foto: robal
NÖJE

I augusti gästar artisten Nano P4:s sommarprogram ”Dagboken”.

Där delar han med sig av brev som han skrev till kärleken Frida då han satt i fängelse 2007.

”Tomt det känns. Jobbigt som fan”, skriver han i ett av breven.

Den 23 augusti kommer Nano Omar, 30, vara med i P4’s nya program ”Dagboken”, där kända svenskar bjuds in för att dela med sig av privata brev och dagboksinlägg.

– Jag tänkte att det var ett bra tillfälle att plocka fram och diskutera kring livet, berättar Nano för Nöjesbladet.

I programmet kommer Nano dela med sig av några av de brev som han skrev till kärleken Frida då han satt i fängelse 2007.

”Hej. Tomt det känns. Jobbigt som fan. Vill bara hålla om dig och bebis. Vacker du var på rättegången. Så söt. Ville bara springa till dig. Visst blev det en lång rättegång. Då sitter jag här i år igen. Det trodde ja aldrig. Snart fyller du år. Du blir 19 år. Vad önskar du dig?”, skriver han i ett av breven.

När hans dotter föddes bestämde sig Nano för att vända livet. Idag känner han sig som en helt annan Nano, idag känner han sig som en annan man.

– Jag känner igen killen i breven på ett sätt, han var ju den snälla killen som alltid pratade med hjärtat. Det var ju allt runt omkring som inte kändes så mycket ”Nano”, berättar han och tillägger:

– Det jag slås av är hur mycket kärlek som fanns i breven, hur kär jag var. Jag tycker de är fina, jag blir glad, känner mig stark.

”Dagboken” har premiär i P4 den 23 juli. Nanos avsnitt sänds den 20 augusti.

ARTIKELN HANDLAR OM

Nano Omar