Efter uppbrottet: Jonna Lundell akut till sjukhus

avLinn Elmervik

NÖJE

Magsmärtorna blev så kraftiga att hon inte kunde gå.

I dagarna tvingades Youtube-profilen Jonna Lundell uppsöka sjukhus akut.

– Jag blir skiträdd, säger hon i ett videoklipp.

1 av 2 | Foto: SOFIA NAHRINGBAUER
Joakim Lundell och Jonna Lundell

För en vecka sedan meddelade Youtube-paret Jonna Lundell, 23, och Joakim ”Jockiboi” Lundell, 31, att de gör slut.

Nu kommer nästa bakslag för profilerna.

I dagarna tvingades Jonna åka akut till sjukhus efter kraftiga magsmärtor och blödningar. I ett Youtube-klipp som publicerades på ex-parets kanal i söndags berättar hon om problemen.

– Jag har haft jätteont i magen, jag har inte kunnat sova och så blöder jag jättejättemycket och jag ska verkligen inte ha mens nu. Jag blir skiträdd, säger hon.

Fick smärtstillande

Väl på sjukhus genomgick Jonna Lundell en undersökning och fick ta flera prover innan hon skickades hem med smärtstillande.

– Just nu känner jag inte av att jag har ont, men som mamma sa, när tabletterna slutar verka kommer det att bli ett helvete, säger hon i klippet.

Läkare misstänker att Jonna inte har någon ägglossning och därmed har för många äggblåsor. Det kan orsaka blödningar och kraftig smärta.

Cellförändringarna kom tillbaka

Förra året tvingades Jonna Lundell operera bort en del av livmodertappen på grund av cellförändringar. I början av sommaren fick hon och Joakim ännu ett tufft besked: cellförändringarna hade kommit tillbaka.

Det stoppade parets planer på att skaffa barn.

”Vet inte ens hur jag ska berätta detta eller hur jag känner just nu. Detta skulle bli vårt år och starten på att bilda familj tillsammans efter Jonnas cellförändringar och operation vi gick genom och klarade!! Istället fick vi beskedet idag att Jonnas provsvar inför IVF-behandlingen var negativa, och att cellförändringarna är tillbaka igen”, skrev Joakim Lundell på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM