Mia Skäringer Lázár

Mia Skäringer om utseendehetsen under ”Solsidan”-fotograferingen

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

Mia Skäringer fick ta emot pikar under fotograferingen av ”Solsidan”, vilket hon berättar om i podcasten Skäringer & Mannheimer.

Fotografen sa att hon såg plufsig ut.

– Det här ska man ju bara finna sig i som skådis och som kvinna, säger Mia Skäringer.

Nyligen var Mia Skäringer på en fotografering inför lanseringen av den nya ”Solsidan”-filmen. I sin podcast som hon har tillsammans med Anna Mannheimer reflekterar hon över vad hon var med om, och hur lätt folk har att kommentera andras utseende. Just i detta fallet handlade det om en fotograf som hon beskriver som en jättetrevlig man i sina bästa år.

– Men vet du vad han säger till mig den här karln. ”Petra!”, ropade han, ”kan du titta litegrann på Mia här för hon har något glansigt i huden. Hon ser plufsig ut”, berättar Mia Skäringer i podden.

Kritisk mot fotografen

Det var en kommentar som hon gärna sluppit höra.

– Först det att jag såg plufsig ut, det gick ju direkt in, för jag kände mig rätt plufsig också för jag hade gottat mig, unnat mig och levt och varit lite ledig, säger hon i podden.

Mia Skäringer berättar att hon inte bryr sig om utseendet när hon går in i sin roll som Anna. Men under en fotografering så befinner hon sig i ett mellanting mellan sig själv och karaktären, och att ”demonerna då kan poppa upp”. Sedan kom kommentar nummer två.

– Vad är det stora problemet? Kan jag få vara lite plufsig då? Poängtera inte det. Sedan säger han så här, det är konstigt för du är så vacker i verkligheten men det händer någonting i bilden, berättar Mia Skäringer i podden.

”Neddykning i det bruna vattnet”

Men det var inte nog där. Det fanns en tredje kommentar på lager.

– Har du aldrig tittat på Tyra Banks?, berättar Mia Skäringer att han frågade under tiden hon stod där och skulle posera.

– Det är trestegsraketen i neddykningen i det bruna vattnet som jag fick göra då inombords. Allt faller, men jag bara ler, säger hon.

Hela händelseförloppet skedde högt och ljudligt inför alla.

– Det här ska man ju bara finna sig i som skådis och som kvinna, säger hon i podcasten.

Hon berättar sedan att hon är en person som ofta får höra att hon är söt eller smal i verkligheten, men det är inget hon har bett om att få höra.

– Det är ungefär som att man har vunnit en bil i ett lotteri man inte visste att man tävlat i.

– Om jag är fulare i verkligheten, eller snyggare i verkligheten. Vem bryr sig?, säger hon i podcasten.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Mia Skäringer i drunkningsdrama i Italien: ”Vad fan har jag gjort, är det så här jag ska dö?”

ÄMNEN I ARTIKELN

Mia Skäringer Lázár

Solsidan

Anna Mannheimer