Efter förlusten - Mandelmanns fina gest till Bianca Wahlgren

Foto: Christian Johansson / AFTONBLADET / 85764
NÖJE

”Wahlgrens värld” förlorade på Kristallen-galan två år i rad mot ”Mandelmanns gård”. Nu får familjen ”Wahlgren Ingrosso både gåva och uppmuntrande ord från tv-konkurrenterna

För ett par veckor sedan hade mamma Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Wahlgren Ingrosso en middag. Det rådde en smärre sur stämning under middagstillställningen. Det diskuterades Kristallen-galan. Familjen Wahlgren hade inte fått några efterlängtade Kristallen-priser för ”Wahlgrens värld”. Priserna hade i stället gått till myspysiga konkurrenterna ”Mandelmanns gård” - för andra året i rad. De trevliga trädgårdsmästarna tvingades under ”Kristallen”-galan nästan ta skottkärran hem för att kunna transportera alla tjusiga tv-priser. Mandelmannarna fick pris för ”Årets livsstilsprogram", ”Tittarnas pris” och Årets tv-personligheter".

Förlusten fick Bianca Wahlgren ingrosso att uppgivet videoblogga från middagen.

— Vi kanske ska börja lukta på träden och prata med träden och bara äta ekologiskt. Kanske till och med döda våra egna höns, då kanske vi vinner en kristall som Mandelmannarna, säger hon i videobloggen.

Balkongtips till Bianca

Mandelmannarna tog inte illa vid sig av Biancas diss. Som de vänliga och godhjärtade trädgårdsmästare de är svarade paret utspelet med en gåva. Ett exklusivt exemplar av Mandelmannarnas bok "Självhushållning på Djupadal". I boken har Mandelmannarna för hand skrivit en hälsning till den nyblivna lägenhetsinnehavaren Bianca Wahlgren Ingrosso.
”Hej Bianca! Man kan göra mycket på en balkong! Lycka till med din nya lägenhet och lycka till i livet! Ps. Hälsa mamma!”
Bianca Wahlgren Ingrosso blev glad för gåvan och är heller inte den som är långsint trots den trista tv-förlusten.
— Tack Marie och Gustav Mandelmann för min fina bok! Nu jäklar ska jag lära mig gilla växter och jord!, säger hon på Instagram