Beyoncé tar med dottern på förlossningen

1 av 4

avLinn Elmervik

NÖJE

Blue Ivy, 5, får en egen svit och ska vara med i rummet när hennes syskon föds.

Här är Beyoncés hemliga förlossningsplan.

– Blue har sin egen förlossningsplan nedskriven och kommer att vara med i rummet hela tiden, säger en källa till Heat Magazine.

Det är den mest bevakade kändisgraviditeten just nu, men när Beyoncé väntas föda sina tvillingar är okänt.

Nu har hemliga detaljer om den planerade förlossningen sipprat ut i internationella medier. Enligt Heat Magazine kommer Beyoncés och maken Jay-Z:s femåriga dotter Blue Ivy att spela en stor roll i händelseförloppet.

Världsstjärnan vill ha Blue närvarande i rummet under hela förlossningen, och hon ska vara den första efter föräldrarna som håller i de nya familjemedlemmarna.

– Beyoncé har bestämt sig för att Blue ska vara en del av hela förlossningsprocessen för att försäkra sig om att hon inte blir svartsjuk på sina nya syskon. Blue har sin egen förlossningsplan nedskriven och kommer att vara med i rummet hela tiden, säger en källa till tidningen.

Har bokat sviter

Dottern har dessutom fått en egen sjuksköterskedräkt från det franska lyxmärket Givenchy att ha på sig under den stora dagen.

Beyoncé och Jay-Z ska ha bokat tre sviter på sjukhuset Cedars-Senai i Los Angeles.

– De tog bara en till Blue. Det kommer att ge deras personal utrymme och ge plats för säkerhet, som behövs eftersom folk kommer att försöka smyga in och ta bilder på tvillingarna. De tar inga risker, säger källan.

Beyoncé berättade om graviditeten på Instagram i februari.

”Vi skulle vilja dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger om”, skrev hon då.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jay Z