Gunilla Perssons utspel: Lägg ner ”Paradise hotel”

”Det är förfärligt”

1 av 3
NÖJE

Gunilla Persson totalsågar ”Paradise hotel”.

Hon anser att programmet exploaterar ungdomar och låter dem göra bort sig framför kameror.

– Det är osmakligt och vidrigt, säger hon i ”The Gunilla show”.

Hollywoodfrun Gunilla Persson tycker inte om realityprogrammet ”Paradise hotel”. I sitt eget tv-program ”The Gunilla Show” kritiserar hon formatet hårt när hennes kollega Sanel Dzubur, frågar om hon skulle kunna tänka sig att medverka i programmet.

– Nej, det är ett program som TV3 borde lägga ner. För det är exploatering av ungdomar. Jag tycker att det är förfärligt hur de super dem fulla och låter dem göra alla hemska vidriga saker framför kameror, säger hon.

”Är vidrigt”

Gunilla tror också att människor medverkar i ”Paradise hotel” för att bli kända.

– Det är osmakligt, de är vidrigt, det är något man måste tänka till riktigt ordentligt innan för jag tror att det kan förstöra livet på detta människor.

”Skulle vara förbjudet”

Sanel Dzubur har medverkat i ”Paradise hotel”. Något han väljer att berätta för Gunilla.

– Men det är väldigt stor skillnad att vara 27 år eller 18–19 år. I Amerika kan du inte dricka alkohol förrän du är 21 år gammal. Det här skulle vara totalt förbjudet, olagligt, straffbart, fängelsestraff om detta förekom i USA, säger hon.

”Gunilla får ha sina åsikter”

På TV3 anser man att ”Paradise hotel” är ett bra program.

– Det där sa Gunilla Persson i ”the Gunilla show” till Sanel, vinnare av Paradise hotel, som hon är överförtjust i. Så det finns hopp om framtiden. SKämt åsido. Gunilla får självklart ha sina åsikter men vi på kanalen tycker att ”Paradise hotel” är ett väldigt bra program som verkligen engagerar och förtjänar sin stora publik, säger Susanne Nylén, presschef på TV3.

”The Gunilla show” sänds på Viafree.

Här är största skandalerna i PH genom tiderna 02:04
ARTIKELN HANDLAR OM