Liam Gallaghers attack på brorsan efter tårarna

Oasis-fejden fortsätter: ”PR-trick, han bryr sig inte ett skit”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Liam Gallagher under ”One love Manchester”-galan i juni.
Liam Gallagher på Twitter: ”Köp inte det här PR-tricket, han bryr sig inte ett jävla skit, om samma sak hade hänt i Edinburgh så hade han varit där som en skottspole”.
Liam Gallagher på Twitter: ”Köp inte det här PR-tricket, han bryr sig inte ett jävla skit, om samma sak hade hänt i Edinburgh så hade han varit där som en skottspole”.

NÖJE

Noel Gallagher föll i tårar under helgens välgörenhetskonsert efter terrorattacken i Manchester.

Det får lillebror Liam att rasa:

”Köp inte det här PR-tricket, han bryr sig inte ett jävla skit”, skriver han på twitter.

Fejden mellan de forna Oasis-stjärnorna Liam Gallagher, 44, och Noel Gallagher, 50, tycks aldrig ta slut.

Nu är det Noels tårar på scenen i Manchester som fått lillebror Liam att gå i taket.

Noel framträdde på lördagskvällen på ”We are Manchester”-spelningen som är den första i Manchester Arena sedan terrorattacken mot en Ariana Grande-spelning i maj, då 22 personer dog. Tidigare har det hållits andra välgörenhetskonserter till följd av attacken, men då på andra platser.

”Kom igen, allvarligt”

När Noel Gallagher avslutade denna gala blev han så känslosam att han inte kunde hålla tårarna borta. Det fick lillebror Liam att gå till attack på Twitter.

”Noel bröt ihop i tårar, kom igen, allvarligt. Köper inte det” skrev han först för att sen fortsätta i ännu ett twitter-inlägg.

”Köp inte det här PR-tricket, han bryr sig inte ett jävla skit, om samma sak hade hänt i Edinburgh så hade han varit där som en skottspole”.

”Sorglig jävel”

I juni sågade Liam också sin bror när denne inte gjorde honom sällskap på scenen under ”One love Manchester”-galan som organiserats av Ariana Grande som ett svar på terrorattacken. Då kallade Liam sin bror Noel för en ”sorglig jävel” och gick hårt åt honom när det framkommit att han varit bortrest på semester vid tillfället för konserten.

Oasis bildades 1991 och hade hits som ”Wonderwall” och ”Don’t look back in anger”. Under 16 år släppte de musik ihop och officiellt splittrades bandet 2010, efter att Noel hoppat av året innan.

Noel och Liam Gallagher har ända sedan bandets storhetstid legat i en konstant fejd med varandra.

Publicerad:

LÄS VIDARE