Joakim Thåström

Joakim Thåströms besked om ”Så mycket bättre”

”Har aldrig förstått varför det skulle vara överhuvudtaget skulle vara till gagn eller glädje för någon”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Tyvärr Thåström-fans.

Det blir inget ”Så mycket bättre” för punkikonen.

– Jag har aldrig förstått varför det överhuvudtaget skulle vara till gagn eller glädje för någon på detta jordklot, säger han till Dagens Nyheter.

Gråta till gamla minnen runt ett bord på Gotland?

Det är inget för Joakim Thåström, 60.

I en intervju med Dagens Nyheter berättar Ebba Gröns förre frontman – till många fans stora besvikelse – att han aldrig kommer att tacka ja till TV4:s succéprogram ”Så mycket bättre”.

Anledningen? Upplägget passar honom inte. Alls.

– Jag är inte bekväm med att vara med i diverse radio- och tv-program där man ska göra grejer som man inte överhuvudtaget är intresserad av. Jag har aldrig förstått varför det skulle vara överhuvudtaget skulle vara till gagn eller glädje för någon på detta jordklot. Framför allt inte för mig. Så enkelt är det, säger han.

”Är bara helt obekväm”

Han fortsätter att utveckla sin ovilja mot programmet:

– Det där programmet som alla pratar om när man sitter och gråter, ”Så mycket bättre”. Jag är bara helt obekväm med sådana situationer. Jag har ingen vilja eller lust överhuvudtaget att synas, jag har inget behov av att synas på det sättet.

Det är inte bara ”Så mycket bättre” som står lågt i kurs hos artisten. Lördagsunderhållningen ”Sommarkrysset” kan också se sig i stjärnorna efter ett besök.

”Ingen skulle bli gladare”

– Jag kan bara inte motivera för mig själv varför jag ska vara med i ”Sommarkrysset”. Ingen skulle bli gladare av att jag står och mår illa på ”Sommarkrysset”. Jag har inget emot ”Sommarkrysset”, men det är ingenting för mig, säger han.

I stället fokuserar Joakim Thåström på egna projekt. I går släppte han sin nionde skiva ”Centralmassivet”, ett album som fick fyra plus av Nöjesbladets musikrecensent Natasha Azarmi.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

LÄS VIDARE

”Som barn var jag en klassisk medelmåtta”

ÄMNEN I ARTIKELN

Joakim Thåström

Så mycket bättre

Ebba Grön

Sommarkrysset