Martin Timell

Time Out gör comeback i TV4

Anders Jansson bli ny programledare – Martin Timell byts ut

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Time out för Martin Timell.

Han har frontat formatet sedan 2003, men när ”Time Out” gör nypremiär på TV4 är det med Anders Jansson som programledare.

– De ville väl ha en förändring, säger Martin Timell.

Underhållningsprogrammet ”Time out” gör comeback på TV4 – med ny programledare. Komikern Anders Jansson, 49, tar över efter Martin Timell, 59.

Men Martin Timell tog beskedet med ro.

– TV4 bestämmer sig ibland för att förändra programledarskapet, det är inte märkligare än så. De ville väl ha en förändring helt enkelt. Det är inget dramatiskt, säger han till Aftonbladet.

Han har dessutom en fullspäckad vår framför sig, med långköraren ”Äntligen hemma” och ”Fuskbyggaren” med Anders Öfvergård på schemat. Det hade varit svårt att klämma in ”Time Out” också.

– Nej, jag har så det räcker och blir över, men det är klart jag kommer att sakna det för det är ett fantastiskt roligt program att göra.

Vad säger du om din efterträdare, Anders Jansson?

– Jag har faktiskt ingen aning! Jag har inte sett något av honom sedan tidigare, men det blir säkert bra. Och med Annika Andersson och Robert Gustafsson som ankare kan det ju inte bli något annat än succé, säger Martin Timell.

Vid sin sida har Anders Jansson sina ständiga bisittare Robert Gustafsson och Annika Andersson. Tillsammans med Sveriges humorelit och största sportstjärnor ska de tävla om vem som har bäst koll på sport.

– Det ska bli jättekul att göra det här programmet. Jag gillar ju både sport och frågesport.”Time Out” är ju intressant då det är ett program med sportstjärnor som är extremt bra på en enda sak, och komiker som egentligen inte är bra på någonting, säger Anders Jansson i ett pressmeddelande.

Komiker och sportstjärnor gästar programmet

I premiären den 20 februari gästas programmet av komikerna Babben Larsson och Robin Paulsson samt simmaren Sarah Sjöström och fotbollsspelaren Lotta Schelin.

Fler komiker under säsongen är bland andra: David Batra, Ann Westin, Måns Möller och Özz Nûjen. Bland idrottsstjärnorna ses: Anders Limpar, Jenny Rissveds, Danijela Rundqvist, J-O Waldner, Robin Söderling, Khaddi Sagnia, Angelica Bengtsson, Björn Ferry, Klara Svensson, Isabelle Gulldén, Kevin Walker, Stefan Holm och Ida Ingemarsdotter.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

”Listan” var som att svära i kyrkan för SVT

ÄMNEN I ARTIKELN

Martin Timell

Anders Jansson

Robert Gustafsson

Annika Andersson

Time Out

Babben Larsson

Robin Paulsson