”One Tree Hill”-stjärnorna: Vi tvingades vara med på lättklädda omslagsbilden

”One Tree Hill”-stjärnorna Sophia Bush och Hilarie Burton tvingades att ställa upp på en lättklädd omslagsbild till herrmagasinet Maxim 2006.

Det hävdar de i podcasten ”Drama queen”.

– Vi blev tillsagda att vi måste göra det, säger Sophia Bush.

I november 2006 prydde de tre kvinnliga huvudrollsinnehavarna i ”One Tree Hill”, Sophia Bush, 40, Hilarie Burton, 40, och Danneel Ackles, 43, omslaget till herrtidningen Maxim.

På bilden står de bredvid varandra med likadana kläder: ett par korta shorts, bh och en vit skjorta, som är öppen bortsett från en knapp.

Chad Michael Murray, Hilarie Burton, Bethany Joy, Sophia Bush och James Lafferty i ”One tree hill”.
Chad Michael Murray, Hilarie Burton, Bethany Joy, Sophia Bush och James Lafferty i ”One tree hill”.

Nu hävdar både Sophia Bush och Hilarie Burton, som båda var 24 år vid tillfället, att de tvingades ställa upp på fotograferingen.

– Vi blev tillsagda att vi måste göra det, säger Bush i podcasten ”Drama queen” enligt E News.

– De sa bokstavligen till mig att om du inte gör den här fotograferingen med dina medstjärnor, garanterar vi att du aldrig kommer att släppas ut för en pressdag, en film, ett event, eller några av dina välgörenhetsprojekt. Vi kommer att hålla dig här för evigt.

Sophia Bush.
Sophia Bush.
Hilarie Burton och Jeffrey Dean Morgan 2017.
Hilarie Burton och Jeffrey Dean Morgan 2017.

Hotet: ”Kommer förlora sina jobb”

Enligt Burton använde serieskaparna även andra hot. De ska bland annat ha sagt att ”alla andra serier har varit på omslaget till varje magasin, men ingen vill ha er”.

– Det var väldigt mycket ”ingen annan vill ha er. Tv-bolaget vill lägga ner er serie. Om ni inte börjar få igång snacket och attraherar manliga tittare, då är vi illa ute och alla era vänner kommer att förlora sina jobb”, säger hon.

E News har försökt kontakta One Tree Hill-skaparen Mark Schwahn, 56, men utan framgång.

Serien sändes i nio säsonger, mellan 2003 och 2012.

Publisert:

LÄS VIDARE