Lady Gaga i tårar efter stoppad konsert: ”Vi försökte verkligen”

Himlen öppnade sig

Lady Gaga.
Lady Gaga.

I går kväll fick Lady Gaga avbryta in sin turnéavslutande konsert i Miami på grund av ett otäckt oväder.

Nu ber stjärnan sina fans om ursäkt i en lång video på Instagram.

– Vi försökte verkligen att slutföra showen i Miami ikväll, men vi kunde inte, säger Lady Gaga mellan tårarna.

Gårdagens konsert på Hard Rock Stadium i Miami var den sista i Lady Gagas sommarturné ”Chromatica Ball”. 65 000 fans såg fram emot en sprakande turnéavslutning när himlen plötsligt öppnade sig, mitt under konserten.

– Vi måste bara stoppa showen i en minut, sa artisten och rådde publiken att ”lugnt förflytta sig inåt”.

Men en minut blev till flera. Och till slut stod det klart att konserten inte kunde fortsätta.

– Även om det slutade regna så slog blixten ned flera gånger, så himla nära oss. Jag har alltid velat vara en hardcore ”bad bitch” men jag vill också vara ansvarsfull och kärleksfull, säger Lady Gaga i en video på Instagram.

”Jag älskar er”

I två och en halv minut rinner tårarna när Lady Gaga, 36, ber om ursäkt till sina fans i videon. Att avbryta en konsert är inget artisten gör om hon inte måste.

– Jag vet inte vad jag hade gjort om någonting hade hänt någon i publiken, i mitt team, band eller dansare. Förlåt för att vi inte kunde göra det episka framträdandet i regnet men livet är viktigare för mig, snyftar hon fram.

Lady Gaga lider av fibromyalgi, vilket har gjort det svårt för henne att göra sina energiska och storslagna shower. Men på senare tid har hon mått bättre och låter ”Chromatica”-turnén bli en symbol för läkning.

– ”Chromatica” handlar också om att känna sig tillräcklig, och jag känner mig tillräcklig ikväll trots att jag inte fick slutföra showen. Jag älskar er. Hejdå, avslutar hon videon med.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN