Han kanske missar sitt livs största kärlek

Olle Kvarnsmyr är Nöjesbladets Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour
NÖJE

”Jag har nu tillbringat två veckor med att vid varje vaket ögonblick ångrat mitt svar och funderat på om jag missat min chans”

Jag pluggar på universitet i Uppsala och kommer i höst att gå mitt sista år. Under min studietid har jag varit god vän med en väldigt speciell kvinna. Hon har ett stort socialt umgänge, är lite hippieaktig, vacker och alldeles underbar. Vi har under hela studietiden varit goda vänner. Jag har lärt känna henne och verkligen upptäckt hennes goda sidor. Jag älskar henne djupt. Har aldrig älskat någon som henne. Men det har aldrig direkt funnits några vibbar från hennes sida och hon har varit upptagen de första två åren. Det gjorde att jag aldrig har berättat om min känslor. Nu under sommaruppehållet kom hon hälsade på mig när jag var själv i mina föräldrars sommarstuga. Vi grillade, drack vin på bryggan, pratade och hade det mysigt. När vi skulle sova frågade hon mig om hon skulle dela säng med mig. Korrekt (och dum) som jag är sa jag att det var bäddat i gäststugan. Jag har nu tillbringat två veckor med att vid varje vaket ögonblick ångrat mitt svar och funderat på om jag missat min chans. Snälla doktorn vad ska jag göra.

Även om du får nobben är det bättre att du agerar - du kan då gå vidare

Hon låter som en helt fantastisk kvinna. Du måste i denna stund GENAST berätta för henne om alla dina känslor. Förklara även för henne att du höll på att smälla av när hon föreslog sängplats. Hon kanske är ditt livs största kärlek. Missa därför inte henne och gå inte runt och slösa bort din energi på att vara olyckligt kär. Även om du får nobben är det bättre att du agerar - du kan då gå vidare. Lycka till. Jag håller tummarna för dig och glöm inte att höra av dig och berätta hur det gick. Ring henne nu.

Dr kärlek har nu öppnat mottagningen - önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek