Smail gör favoriterna sällskap i nya ”Paradise hotel”

avTorbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Favoriterna återvänder när TV3 satsar på gamla profiler i kommande säsong av ”Paradise hotel”

Favoriterna är tillbaka i ”Paradise hotel”.

I nästa säsong återvänder Smail Alihodzic och Robin ”Mos” Andersson till kärlekssåpan på TV3.

– Det kommer att bli en väldigt spännande säsong där en del välkända ansikten dyker upp och de håller vi på att presentera nu, säger TV3:s presschef Susanne Nylén.

Tidigare vinnaren Jesper ”Jeppe” Johansson, 26, och flickfavoriten Kristian Täljeblad, 26, har redan presenterats. Nu står det klart att även Robin ”Mos” Andersson, 25, även han tidigare vinnare, återvänder i den kommande säsongen ”Paradise hotel” tillsammans med Smail Alihodzic, 26.

Deltagarna har presenterats, en efter en, på dokusåpans instagramkonto.

Men att det kommer att bli en ren ”best of”-säsong med bara återvändande tittarfavoriter tillbakavisas av MTG TV:s presschef Susanne Nylén.

– Det kommer att bli en väldigt spännande säsong där en del välkända ansikten dyker upp och de håller vi på att presentera nu, men alla kommer inte vara kända, säger hon.

Ny programledare

”Paradise hotel” blev genombrottet för Samir Badran hösten 2013. Året efter gick TV3 ut stort med att han skulle återvända till dokusåpan. Men till tittarnas och övriga deltagares besvikelse var han bara med under en sändningsvecka.

Hur mycket de återvändande deltagarna kommer att medverka i höstens säsong vill Susanne Nylén inte gå in på.

– Exakta upplägget kommer vi att behålla för oss själva lite till, men man kommer nog inte att bli missnöjda över deras roll i spelet.

Än så länge har ni bara presenterat återvändande killar. Blir det några kvinnliga profiler som vi också känner igen sedan tidigare?

– I det här läget har vi valt att bara presentera killarna. Efter sommaren kommer vi att presentera ännu fler deltagare. Vilka de blir kommer vi att se då.

Den kommande säsongen av ”Paradise hotel”, med profilerna Smail, ”Mos”, Jeppe och Kristian Täljeblad kommer att sändas under hösten. Exakt datum är ännu inte bestämt.

Ny programledare är Rebecca Stella, 31.

Publicerad: