Anna Mannheimer om botox: ”Jävla kluven”

avAgnes Aronsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Anna Mannheimer.

Anna Mannheimer har haft funderingar på att injicera botox, vilket hon berättar om i det senaste avsnittet av podcasten Skäringer & Mannheimer.

Samtidigt vill hon inte ge fel signaler till sin dotter.

– Jag är så jävla kluven för det här. Ska jag bli en del i den här apparaten?, säger hon i podcasten.

I podcasten Skäringer & Mannheimer lyfter Anna Mannheimer ämnet botox. Hon säger att hon tycker att det är fint att bli gammal, men har ändå funderingar över sitt eget utseende.

– Jag har gärna mina rynkor. Vad som börjar hända är ju att ögonlocken börjar hänga, och det börjar hänga runt munnen. Det är inte det att man börjar se rynkig ut, men man börjar se trött och sur ut, säger hon i podden.

Hon vill vara en person som står för att hon är 54 år och inte har gjort några injektioner, berättar hon i podden. Hon säger till sin dotter att alla duger som de är, vilket har blivit problematiskt i och med hennes botox-funderingar.

– Jag är så jävla kluven för det här. Ska jag bli en del i den här apparaten? Å andra sidan tänker jag ”vad gör en liten spruta här eller där?”, säger Anna Mannheimer i podcasten.

– Man kan ju inte själv bleka tänderna och ha kritvita tänder, men samtidigt säga till ungarna att det inte gör någonting om deras lyser solgula i käften, svarar Mia Skäringer då.

”Vad är du för en människa?”

Under avsnittet argumenterar Anna Mannheimer sitt botox-dilemma fram och tillbaka flera gånger och överväger olika moraliska och etiska sidor av det. Hon väljer sedan att berätta om en dag då hon satt hemma och på skoj sa till sin dotter att hon skulle ta en spruta, varpå hon fick svaret:

– ”Vad är du rädd för? Du är 54 år, vad är det du ska spruta in?”. ”Vad har du blivit för en människa?”.

– Och så tänker jag så här ”vad är det jag håller på med, vad är det för ytligt liv om jag inte vågar ha hängiga ögonlock?”. Herregud liksom, säger Anna Mannheimer i podcasten.

Till slut kommer hon fram till att hon inte ska ta någon Botox-spruta.

– Inte för många i alla fall, svarar Mia Skäringer, och fortsätter:

– Ringaren i Notre Dame.. Jag har ju påbörjat puckeln, som ringaren har. Men då kanske jag ändå får kompensera upp lite med att bleka lite tänder och sådär. Jag kommer kasta några sten i mitt glashus, det kommer jag göra. Men jag kommer ändå att gå med min ålder mer än jag går mot den, säger Mia Skäringer i podden.

Nöjesbladet har sökt Anna Mannheimer för en kommentar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM