Sarah, 23, pekas ut som Zac Efrons nya flickvän

Publicerad:

NÖJE

Zac Efron har hittat kärleken i danska simmerskan Sarah Bro.

I helgen syntes han i den danska staden Lyngby där hon tränar.

Det skriver norska Se och hör.

Simmerskan Sarah Bro, 23, som tävlade för Danmark i OS 2016, pekas ut som Zac Efrons, 31, nya flickvän. Enligt norska Se och hör ska skådespelaren ha setts i den danska staden Lyngby där Sarah Bro tränar.

Det har tidigare spekulerats i att simmerskan och skådespelaren är ett par efter att ha fångats på bilder tillsammans under diverse sportevent i Los Angeles.

Även om de själva inte har bekräftat förhållandet så har spekulationerna onekligen trissats upp efter Efrons Danmarksbesök.

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Zac Efron.

Spelar Ted Bundy

Zac Efron blev en världsstjärna efter rollen som Troy Bolton i ”High school musical”-filmerna och fick stämpeln som en sexsymbol, något som han i en tidigare intervju med Nöjesbladet sagt att han är bekväm med.

– Så länge jag inte skadar mig utan kan fortsätta träna hoppas jag kunna behålla den i många år.

Men kändisskapet har inte alltid varit en dans på rosor för Zac Efron. Han har tidigare öppnat upp om sitt tunga alkoholmissbruk och 2014 var skådespelaren i så pass dåligt skick att han la in sig själv på avvänjning.

– Det var ingen enstaka händelse som fick mig lägga in mig på avvänjning. Jag var deppig och satt fast i ett tillstånd som jag inte kunde ta mig ur. 

De senaste åren har Zac Efron medverkat i filmer som ”The greatest showman”, ”Baywatch” och ”Extremely wicked, shockingly evil and vile” där han gör rollen som seriemördaren Ted Bundy.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN