Christina Schollins kritik mot Bianca Ingrosso: ”Hon är gränslös”

Gillar inte hur barnbarnet framställs i ”Wahlgrens värld”

Christina Schollin har tröttnat på Bianca Ingrossos attityd i ”Wahlgrens värld”.

I en intervju med Svenska Dagbladet riktar hon nu skarp kritik mot hur barnbarnet behandlar mamma Pernilla Wahlgren i succéserien.

– Det är brist på respekt, det är det, säger hon.

Det är i en längre intervju med Svenska Dagbladet som Christina Schollin, 81, riktar kritik mot hur Bianca Ingrosso framställs i ”Wahlgrens värld”.

Hon menar att barnbarnet har ”tilldelats en roll” som ”kritisk, satirisk och ironisk” i tv-serien.

– Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten. Det kan inte vara roligt för en mamma som Pernilla, som har kämpat med barnens uppväxt utan någon hjälp av deras pappa, att utstå kritik från sina barn, och dessutom inför tv-kameran, säger hon.

Är kritisk mot Biancas utspel

Christina Schollin tar upp en specifik scen som hon irriterar sig extra mycket på.

Det är när Pernilla Wahlgren konfronterar Bianca Ingrosso efter att hon i sin podcast har talat negativt om sin barndom.

24-åringen hävdade bland annat att hon ”är känslokall för att hon fick för lite kramar när hon var liten” – något Christina Schollin inte köper.

– Jag vet ju att det inte var så, för vi har alltid kramats i vår familj! Vid en viss ålder måste man sluta anklaga sina föräldrar. Ett barn blir aldrig riktigt vuxet förrän det har förstått och förlåtit sina föräldrar, säger hon till Svenska Dagbladet.

Christina Schollin anser även att hon själv har ”blivit utsatt för förlöjligande” av barnbarnet i serien och ifrågasätter vad det egentligen sänder ut för signaler till unga tittare.

– De säger: ”Åh, de tycker att det är så kul att Bianca säger så”. Men det är brist på respekt, det är det.

Tonar ner kritiken

Samtidigt är Christina Schollin noga med att poängtera att hon älskar Bianca Ingrosso och säger att hon är stolt över vad hon och Pernilla Wahlgren har åstadkommit med ”Wahlgrens värld”.

När Nöjesbladet når henne väljer hon även att tona ner kritiken.

Hon menar att det hon säger i intervjun med Svenska Dagbladet helt enkelt grundar sig i en oro för barnbarnet och hänvisar till de hatiska kommentarer hon många gånger får utstå på grund av realityserien.

– Jag blir orolig för att Bianca får utstå så himla mycket kritik. Då blir mormor ledsen.

Nöjesbladet har sökt Bianca Ingrosso.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I fjärde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar ” den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren Susanne Brännemo om svårigheterna att dejta efter programmet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE