Pernilla Wahlgren låg bakom Bianca Ingrossos blogg

Pernilla Wahlgren är hjärnan bakom Bianca Ingrossos första blogg.

Det avslöjar influencern i SVT-programmet ”Luuk & Hallberg”.

– Mamma satt uppe om nätterna och bloggade åt mig, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 24, är i dag en av Sveriges största influencer och har miljontals följare på sociala medier. Allt började med en blogg, en blogg som mamma Pernilla Wahlgren, 51, både startade och skrev.

Det avslöjar Bianca i SVT-programmet ”Luuk & Hallberg”.

– Jag fick en förfrågan om att blogga och sen tyckte jag att det var dötrist. Alltså, jag orkade inte ta bilder och tyckte att det var så jobbigt att sitta vid datorn och skriva, så då satt mamma uppe om nätterna och bloggade åt mig, säger hon.

Brukade gå in och ändra

Svaret får programledaren Kristian Luuk att häpna och utbrista ”du skämtar?”

– Nej, jag var verkligen en typisk tonårsdotter som låg hemma hela dagarna, skolkade ofta från skolan... Jag ska inte trycka ner mig själv allt för mycket nu, jag mådde inte så bra psykiskt och orkade inte ta tag i nånting.

Enda tillfället som Bianca Ingrosso brukade skriva på sin blogg var efter att hon bråkat med sin mamma och kände ett behov av att ventilera.

– Jag sa verkligen allt, det var väldigt för mycket. Då brukade hon (Pernilla Wahlgren reds anm.) gå in i efterhand och ändra.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Pernilla Wahlgren som avböjer att kommentera.

”Luuk & Hallberg” sänds lördagar 20.00 i SVT och SVT Play.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 Spotify

 Acast

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE