Publicerad:
Uppdaterad:

Gabriella ”Bella” Anderssons revansch – utan Arvid i ”Ex on the beach”

Raderade allt och startade om på nytt

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Förra säsongen fick tittarna se Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäckens kaosartade relation i ”Ex on the beach”.

Nu är Bella Andersson med igen – för att visa vem hon egentligen är.

– Jag behövde det här äventyret nu för att få visa vilken fucking powerbrud jag har blivit, säger hon.

Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken blev ett par efter att ha träffats i ”Paradise hotel” och har därefter haft ett av-och-på-förhållande som nu är avslutat. De båda två medverkade i förra säsongen i ”Ex on the beach”, där det var en minst sagt stormig relation tittarna fick se.

Vanessa Sarossy, Gabriella “Bella” Andersson, Jesper ”Ace” Jernberg.
Foto: DPlay
Vanessa Sarossy, Gabriella “Bella” Andersson, Jesper ”Ace” Jernberg.
Foto: NENT
Arvid Stenbäcken.

Nu ska Bella Andersson, 24, vara med i programmet igen.

– Förra säsongen var det så destruktivt med mitt ex och allt det där och nu känner jag att jag verkligen har gått vidare. Det känns viktigt att få visa det. Jag har fått så mycket erfarenhet och verkligen vuxit så mycket på så kort tid, på bara ett halvår. Så det känns bra, säger hon.

Det är trots allt ”Ex on the beach”, så risken fanns att Arvid skulle dyka upp igen. Hur kände du inför det när du tackade ja?

– Jag visste att den risken inte skulle komma, för jag vet att han har andra grejer i höst som gör att han inte skulle kunna vara med igen i ’Ex on the beach’. Jag var stensäker på det och kände därför att jag kunde få visa vem jag är på riktigt, utan honom.

Hade du tackat ja om du visste att han skulle vara med?

– Jag hade nog inte tackat ja då när jag fick frågan, men nu har jag kommit ännu längre i hur över jag är allt det där, så jag tror inte ens att jag skulle blinka om jag var i samma rum som honom.

Foto: NENT
Gabriella “Bella” Andersson.

Du tog bort alla bilder på Instagram i juli och började om på nytt, och med en ny hårfärg. Vad fick dig att starta om?

– Jag kände att nu har jag verkligen släppt mitt förflutna, så nu är det dags att börja om, jag vill inte ha något som påminner om den tiden längre. Jag färgade håret mörkt, det är färgen jag egentligen har, jag körde all in och jag tog bort allt det gamla.

Vad tror du att tittarna kommer att tänka om dig den här gången?

– Antingen kommer många att förstå mig, eller så kommer folk att tänka ”men gud vad hon har fått mycket skinn på näsan”. Skinn på näsan har jag alltid haft, men jag låter verkligen ingen köra med mig och jag står upp för mina tjejer i huset. Jag har inte jättemycket tålamod med killar längre om man säger så! Jag tror att tittarna kommer att få se en tjej som har varit med om mycket kaos men som faktiskt har insett att ”det räcker”, och att det är så mycket bättre nu.

Är du singel nu?

– Det var en kille jag föll lite extra för som jag har haft kontakt med, men det är fortfarande ... statusen där, jag vet inte riktigt.

Är det någon du träffade under den här säsongen?

– Det kan jag inte avslöja! Det återstår att se.

”Ex on the beach” säsong 9 har premiär på Dplay torsdag 29 oktober.

Foto: MICKAN PALMQVIST
Gabriella “Bella” Andersson.
Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: