”Paow” Paulina Danielsson

Paulina ”Paow” Danielsson och Alexander Zobel har gjort slut

Bekräftar: ”Han ringde mig och sa att det var slut”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Förhållandet är över mellan realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson och den danske arvingen Alexander Zobel.

Paulina Danielsson bekräftar för Aftonbladet att det var han som gjorde slut efter att hon uttryckt sin avsky mot Danmark.

– Jag antar att han kommer att ångra sig sen när han är nykter eller nåt. Jag vet inte, säger hon.

Paulina Danielsson, 28, och den danske arvingen och miljonären Alexander Zobel, 29, var tillsammans i ett år och fyra månader.

Efter rykten om att förhållandet nu ska vara över väljer Paulina Danielsson att bekräfta att så är fallet, och säger att det hela i grund och botten handlar om att hon inte vill bo i eller gillar Danmark.

– Jag har inte känt mig välkommen, folk har inte varit snälla mot mig. Och jag tycker inte att jag har fått stöd från Alexander i det. Jag hade skrivit om att jag hade blivit illa behandlad i Danmark och det resulterade i att jag inte blev bjuden på hans bästa kompis bröllop, säger hon och fortsätter:

– Jag blev ledsen över det och att Alexander inte stod upp för mig så vi tjafsade lite om det och sedan svarade han inte mig på fyra dagar. Han ghostade mig. Och sedan ringde han mig och sa att det var slut. Jag antar att han kommer att ångra sig sen när han är nykter eller nåt. Jag vet inte.

”Inget värre land jag kan tänka mig att bo i”

Den tidigare ”Paradise hotel”-vinnaren säger att det känns trist att förhållandet är över.

– Det är tråkigt som fan men jag vill inte vara i Danmark. Det finns inget värre land som jag kan tänka mig att bo i. Och han vill inte bo i Sverige, han ville inte ens ge det en chans. Så det var väl dömt att misslyckas. Men annars har vårt förhållande varit väldigt bra.

Paulina ”Paow” Danielsson.

Vad gör du om han då faktiskt ångrar sig?

I april i år postade Alexander Zobel en bild från Coachella-festivalen, som han besökte tillsammans med Peuliina Danielsson.

– Jag vet inte. Vi får ta det sen. Man känner sig väl sviken mest för att han har varit väldigt noga med att jag ska öppna upp mitt hjärta för honom och det har tagit lång tid för mig att göra det tycker han. Men de senaste tre månaderna så har jag ändrats mycket med det och blivit mycket mer kär i honom och då känns det som att han inte tycker att det är lika kul längre, som att han har fått ut det han vill ha av mig. Men jag vet inte riktigt.

Hur mår du nu?

– Just nu mår jag faktiskt bra, jag är mer som en kille på det sättet att jag alltid mår sämre och är ledsen efter ett par månader istället för direkt efteråt vid ett uppbrott.

Slutade med Onlyfans för hans skull

Just nu bor Paulina Danielsson på flickrummet hemma hos sin mamma i Tyresö medan hennes egen lägenhet är uthyrd i ett år.

– Jag kanske kan få tillbaka den om tre-fyra månader. Det känns lite jobbigt för det känns som att jag har gett upp mycket för honom, som det här med lägenheten och jobbmöjligheter och han ville att jag skulle ge upp min Onlyfans och då slutade jag med det. Jag sitter inte här pank, men jag tjänar inte lika bra som förut, när jag hade Onlyfans, men den kommer jag köra igång med igen.

ANNONS

3 för 2 på allt smink från Bare Minerals! Passa på att köpa dina favoriter.

Extern länk från Lyko

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Tramsfrans: Paows nya kritik mot Danmark

Här festar kändisarna loss på Coachella 2022

ÄMNEN I ARTIKELN

”Paow” Paulina Danielsson