Advokaten Camille Vasquez reaktion över dejtingryktet med Johnny Depp

Fångas på video när hon får frågan

Dejtar Johnny Depp sin advokat Camille Vasquez?

Den frågan ställer sig många på sociala medier.

När Camille Vasquez fick en rak fråga skrattade hon – utan att svara ja eller nej.

Rättegången mellan exmakarna och skådespelarna Johnny Depp, 58, och Amber Heard, 36, fortsätter att vara enormt uppmärksammad. Eftersom hela rättegången går att se live har många olika klipp från domstolen fått en stor spridning på sociala medier, bland annat på Tiktok.

Något som många tittare har noterat är kemin mellan Johnny Depp och en av hans många advokater, Camille Vasquez, 38. Något som har gett upphov till romansrykten som har florerat i flera veckor på nätet.

”Folket vill veta”

Tidigare i veckan fångades Camille Vasquez på kamera när hon lämnade domstolen, ett klipp som bland annat går att se hos TMZ. I klippet får hon den raka frågan av en paparazzifotograf.

– Hej Camille, folket vill veta. Dejtar du Johnny Depp? Det är över hela internet, kan du berätta hur det ligger till? Ja eller nej?

Advokaten Camille Vasquez och Jonny Depp i rätten.
Advokaten Camille Vasquez och Jonny Depp i rätten.

Camille Vasquez ler stort i klippet och skrattar när hon får frågan. Men hon väljer att inte svara varken ja eller nej eller något annat.

Huruvida internetryktena stämmer eller inte återstår alltså att se.

Har du haft svårt att hänga med i den snåriga och långa rättegångsprocessen? Här har Aftonbladet gjort en tidslinje som sammanfattar rättegången – dag för dag.

Och här kan du läsa om när rättegången förväntas vara avslutad.

Advokaten Camille Vasquez och Johnny Depp i rätten.
Advokaten Camille Vasquez och Johnny Depp i rätten.
Publisert:

LÄS VIDARE