Niclas Lij: ”Jag höll på att bryta ihop”

Årets bachelor berättar nu om tuffa inspelningen

Två nya tjejer kom in mitt i säsongen.

Det blev för mycket får årets Bachelor Niclas Lij som nu berättar att han var nära att byta ihop under inspelningarna.

– Jag började tappa mig själv, skriver han på Instagram.

Niclas Lij är årets ”Bachelor”.
Niclas Lij är årets ”Bachelor”.

Niclas Lij är årets bachelor och söker kärleken i tv. I tisdagens avsnitt kom två nya tjejer in i programmet, trots att halva säsongen passerat.

På Instagram berättar Niclas nu att han inte mådde bra när han såg avsnittet. Enligt honom hade han så här långt in säsongen blivit filmad 34 dagar i sträck i mellan tio till fjorton timmar om dagen.

”Dålig sömn, alkohol och stress. Press från tjejerna och produktionen. Ensam... Jag ler mer än vanligt, för att dölja att jag höll på bryta ihop. Jag började tappa mig själv. När dom nya tjejerna kom så ville jag gråta, för det var två steg i fel riktning mot min mål att ha en tjej kvar”, skriver han i ett inlägg.

”Är utmattad”

Han berättar också att han spelade intresserad för att han inte hade hjärta att göra någonting annat. Efter att ha vaknat upp och känt sig tom sökte han stöd hos produktionen via sms.

”Är utmattad. Mentalt. Behöver motivation. Pepp”, stod det i meddelandet som han publicerat på Instagram.

På samma bild syns också att en medlem ur produktionen svarat att Niclas är ett proffs och att personen förstår att ”det är slitande”. Smset avslutas med att personen ur produktionen erbjuder Niclas att göra ett meditationspass eller ta en springrunda.

I samma inlägg skriver Niclas också att han fick stöd av produktionen.

”Det var det viktigaste jag kunde gjort. Dom hjälpte mig att sakta komma tillbaka... Ibland måste man våga visa sig svag för att kunna bli stark...

”Sjuan: Tyvärr”

Enligt Hans Abrahamsson, exekutiv producent för ”Bachelor” är ambitionen att det ska vara en härlig upplevelse att vara med i tv-programmet.

”Nu var det tyvärr en period då Niclas inte kände sig i toppform och vi är glada att han sa till så inspelningsteamet fick möjlighet att få honom att må bra igen. Niclas är en kämpe, men även kämpar behöver pepp och stötting vid intensiva inspelningar. Att få det att funka kräver en tät och bra relation mellan inspelningsteamet och bachelorn, och det har som tur är funnits”, skriver han i ett sms via programmets pressansvarige.

Abrahamsson intygar också att det inte finns någon ilska kring att Niclas går ut och berättar om att han mått dåligt.

”Vi skulle aldrig drömma om att lägga munkavel på Niclas. Han får berätta allt om inspelningarna förutom när det gäller en sak: vem som får hans sista ros”.

Publisert:

LÄS VIDARE