Bekräftat: Familjen Hysén får realityserie i Kanal 5

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Ryktet om en realityserie med familjen Hysén stämde.
Nu bekräftar Kanal 5 uppgifterna för Nöjesbladet.

– Det ska bli skitkul så klart, säger Glenn Hysén.

För några veckor sedan läckte ryktet ut att fotbollslegendaren Glenn Hysén, 58, skulle stå i centrum för en ny realityserie à la ”Wahlgrens värld”. Nu kan Nöjesbladet avslöja att det stämmer.

”Nu är det alltså dags för en annan härligt folkkär kändisfamilj att öppna dörren till sina liv, nämligen Hyséns. Pappa Glenn Hysén, en av Sveriges bästa och mest populära fotbollsspelare genom tiderna, gillar att titta på fotboll, tjöta och ta en öl – ett liv som är gött och härligt helt enkelt”, skriver Kanal 5 i ett mejl till Nöjesbladet.

”Ska bli skitkul”

Glenn Hysén berättar själv om sina känslor.

– Det ska bli skitkul så klart! Det roligaste är att man inte vet något om vad som kommer att hända. Så gör jag jämt, det blir som det blir och det är mycket roligare när man inte vet vad som händer.

Han är också noga med att poängtera att det vi kommer att få se i tv- rutan är äkta. Han kommer inte att förställa sig.

– Jag har aldrig varit typen som spelar ett spel – annat än på fotbollsplanen då förstås. Jag är den jag är på gott och ont, och tar dagen som den kommer. Gudarna ska veta att varken jag själv eller mitt liv är perfekt, men jag tror folk kan må gött av en rak och obekymrad motvikt till hetsen som finns idag runt att se ut som man är bättre än vad man egentligen är.

Anton också huvudperson

Vid sidan om Glenn kommer seriens andra huvudperson att vara
sonen Anton Hysén, 27.

– Det känns cool och bra. Vi är en vanlig familj med allt vad det innebär och jag tror att folk kommer att kunna relatera till våra liv. Visst farsan har spelat fotboll och så, men vi är inga megastjärnor. Vi har samma problem som alla andra familjer, säger han.

”Hyséns” beskrivs som ett program med en stor portion värme, humor och rejält med Göteborgsvitsar.

Förutom Glenn och Anton kommer stora delar av den brokiga familjen att dyka upp i rutan, som exfrun Helena Hysén och Glenns dotter Charlotte som bor i Norge.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN