Melodifestivalen

SCHLAGERN PRESENTERAS AV

”I receptionen kände jag hur allt började snurra”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Ett ögonblick Ellen Bergström, 25 ...

... som av misstag råkade ta en sömntablett före inspelningen av Aftonbladets ”Schlager Deluxe”.

– Jag sov riktigt kasst under natten och kände mig så trött när jag vaknade att jag inte visste vad jag skulle göra. Då sa min killkompis att jag ju har koffeintabletter, ta en sån. Så jag tog en och skyndade iväg till Aftonbladet.

Vad hände sen?

– I receptionen kände jag hur allt började snurra och blev otydligt. Egentligen ville jag ta en kaffe för att jag kände mig så trött, men tänkte att jag inte kan göra det för att jag tagit en koffeintablett. Jag försökte hålla masken. 

Vad var det som egentligen hade hänt?

– När jag kom hem la jag mig bara raklång på golvet. Senare sa jag till min killkompis att det inte kan ha varit koffeintabletter jag tog, så jag frågade Paulina (Danielsson) som jag bor med vad var det för tabletter. Då visar det sig att det är hennes tabletter som hon fått i fall hon skulle få panikångest.

Så det var sömnpiller i stället för koffeintabletter?

– Ja, jag har då fått i mig sömntabletter, någon skrev att det dessutom var de starkaste på marknaden. Vi ringde sjukvårdsupplysningen som sa att jag måste vara under uppsyn och inte fick somna. Men det gick ju inte att hålla sig vaken, så min kompis fick ställa in sin arbetsdag och titta på mig hela tiden medan jag sov.

Till sist, vad önskar du dig allra mest just nu?

– Att jag får en egen lägenhet så att jag slipper ta andras piller. Det komiska i det här är att jag själv lagt tabletterna där de låg just för att man inte av misstag skulle ta dem.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommardeal: Prova BookBeat gratis i en månad – klicka här!

BookBeat

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen