Anna Anka: ”Jag har höga krav på män”

avAnna Sköld

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter separationen – nu gör hon comeback som fitnessguru i tv

Anna Anka är tillbaka.

Efter den utdragna separationen från maken Paul Anka är hon redo för sin nya roll – som fitnessguru i programmet ”I form med Anna Anka”.

Anna Anka, 39, simmar inte längre runt i någon förorenad äktenskapsankdamm.

I stället har hon putsat av skilsmässosmutsen från fjädrarna, försonats med ex-maken Paul Anka, 69, och gjort sig hetare än någonsin på singelmarknaden.

Många friare

– Jag kan inte gå utanför dörren utan att någon raggar på mig. Listan är lång för Anna Anka, men jag är kräsen. Jag har mina krav när det kommer till män och de är rätt höga. Man lever bara en gång och man kan inte slösa det på skit, eller hur? Haha.

Det ryktas att du dejtar någon. Är du kär?

– Det säger jag inte. Jag har stängt ner mitt privatliv i en liten låda, men det finns ingenting att klaga på. Livet är underbart, om än lite stressigt med nya showen.

”Visar extrema resultat”

”I form med Anna Anka” har premiär i kväll i TV3. I programmet får vi följa tio kandidater, en per avsnitt, i deras kamp mot ett hälsosammare liv.

Några ska gå ner i vikt, andra bygga muskler.

– Det är inte som ”Biggest loser” utan mitt program är att man ska ändra livsstil och jag visar extrema resultat på väldigt kort tid. Du kan aldrig döma en bok på omslaget, även en smal person kan vara ohälsosam.

Föddes i polen

Anna har känt sig som en psykolog för deltagarna. Hon har själv haft en stundvis tuff livsresa.

Som treåring blev hon bortadopterad från Polen till Sverige och växte upp i en skånsk familj där hon inte kände sig älskad eller sedd. Hon lärde sig tidigt att stå på egna ben i USA.

Hon har haft framgångar som personlig tränare åt kändisar, men också personliga nederlag med två havererade äktenskap.

”Tycker inte synd om mig själv”

Annas starka sida är hennes positiva livssyn.

– Även om jag har haft skit i livet så tycker jag inte synd om mig själv. Jag bearbetar det och går vidare. Efter varje dålig grej kommer något positivt. Livet är inte guld och gröna skogar, utan handlar om personlig utveckling, och det är det som jag har fokuserat på i den här showen.

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM