Nu drar Ryan Dunns död in stora pengar

Publicerad 2011-06-23

Efter ”Jackass”-stjärnan Ryan Dunns död i veckan flockades folk till olycksplatsen för att samla vrakdelar och sälja på Ebay.

Och en lokaltidning med nyheten på förstasidan ligger just nu ute på auktionssajten för 10.000 dollar.

Det har nu gått fyra dagar sedan 34-årige Ryan Dunn kraschade in i ett träd med sin Porsche och avled. I nyhetsinslag på kanalen Fox kunde man dagarna efter se hur fans lämnat blommor, ballonger och hyllningar för att hedra sin idol. Men också hur folk sprang omkring inne bland träden längst motorvägen för att leta delar från den totalförstörda sportbilen – delar som man hoppades kunna sälja på Ebay.

– Det är absolut förbjudet, sa polisen i West Goshen, Pennsylvania, då.

Har 16 bud

Men nu har några kommit på ett enklare sätt att tjäna stora pengar på stjärnans död. Exemplar av lokaltidningen Daily Local News ligger nu ute på Ebay. Nuvarande bud är – 10.000 dollar eller drygt 63.000 kronor.

Användaren jayne918 skriver: ”Jag lägger upp tidningen med nyheten om Jackass-stjärnan Ryan Dunns död på auktion. Nyheten är på förstasidan på tidningen i staden där han levde och dog. Det är en helt oläst tidning. Maila mig för frågor”.

16 personer har hittills budat på tidningen och auktionen slutar om bara några minuter.

Ännu ett exemplar ligger ute för samma summa. Den har attraherat 11 bud hittills.

Begravs i veckan

Samtidigt som Dunns död exploateras på auktionssajter fortsätter vännernas tunga vecka. I går samlades de i West Chester för en minnesstund. Bam, Phil och April Margera var på plats och likaså Johnny Knoxville. Bam Margera hade mörka solglasögon på sig och huvudet böjt. Knoxville såg märkbart tagen och sammanbiten ut, i kontrast till sitt vanliga lättsamma jag.

Begravningen kommer enligt källor hållas senare i veckan.

ANNONS