Lohans pinsamma arkiv hos polisen

1 av 5 | Foto: Lindsay Lohan den 19 oktober 2011.
NÖJE

Lindsay Lohan kan ha slagit något sorts inofficiellt rekord i Hollywood.

När stjärnan i veckan återigen satte sig framför polisens kamera var det femte gången på fyra år som hon tagit ett så kallat ”mug shot”.

Lohan fick sitt stora genombrott på vita duken i och med filmen ”Freaky friday” där hon spelade mot Jamie Lee Curtis.

I och med succéfilmen ”Mean girls” från 2004 cementerade hon sitt rykte som en av de mest lovande unga skådespelerskorna i Hollywood.

Men Lohan passerade sedan snabbt krönet på sin karriär och i stället startade en allt snabbare resa i nedförsbacke.

Den  24 juli 2007 greps hon efter att ha kört rattfull. Polisen hittade kokain på Lohan när hon stoppades och därför dömdes skådespelerskan till en dags fängelse. Bilden på den gripne superstjärnan spreds snabbt i medierna.

Sedan dess har skådespelerskan blivit avbildad av polisens fotograf inte mindre än fyra gånger. Den 15 november fotograferades hon när det var dags att avtjäna straffet för rattfyllan och droginnehavet.

Den 20 juli 2010 var det dags igen. Efter att ha uteblivit från en domstol dömdes Lohan till 90 dagar i fängelse. Domen blev villkorlig men upphävdes efter att hon testats positiv för droger och 24 september samma år stod hon återigen framför polisens kamera.

Så sent som den 19 oktober togs den senaste (men inte sista?) polisbilden av Lohan. Den gången för att hon brutit mot ännu en villkorlig dom.

Här kan du se Lohan genom åren, ur polisens perspektiv.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!