Linda Lindorffs oro: ”Det gjorde ont i mig”

Starka känslor inför onsdagens ”Bonde söker fru”

avLouise Åström

NÖJE

Kommande avsnitt av ”Bonde söker fru” har berört Linda Lindorff så mycket att hon fått ont.

På bloggen förvarnas hon nu tittarna om det kommande avsnittet.

– Bara tanken på valet ni kommer få se på onsdag ger mig magont, skriver hon i ett blogginlägg.

Foto: Jonas Eng
Linda Lindorff.

Årets säsong av ”Bonde söker fru” börjar lida mot sitt slut. Men ännu har inte alla bönder gjort sina val. I onsdagens avsnitt ska bonden Dennis Andersson välja mellan Liselotte Jonsson och Annie Håkansson.

Men redan nu varnar programledaren Linda Lindorff för ett känslosamt avsnitt.

”Bara tanken på valet ni kommer få se på onsdag ger mig magont. Det är Dennis som ska göra sitt slutval och det är utan tvekan årets mest känslosamma. Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val. Det gjorde så ont i mig att se alla tårar, att se Dennis gråta, hur han våndas och hur känslosamt det blev under samtalen med både Annie och Liselott”, skriver hon i ett inlägg på bloggen.

”Väldigt berörd”

Lindorff tror att avsnittet kommer att få tittarna att gråta.

”Jag blir väldigt berörd så klart och jag är rätt säker på att även många av er kommer att fälla en tår eller två. Det här är väldigt starkt”.

I samma inlägg förklarar hon att hon tycker om båda tjejerna väldigt mycket. Hon försvarar också Liselott efter att hon fått kritik för svartsjuka under säsongen.

”Hon är en känslomänniska och det har nog ingen missat men har också ett hjärta av guld. Kärleken är stark och den påverkar på olika vis”, skriver hon.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdag 13 december klockan 20:00.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM