Julia Roberts har gift sig

NÖJE

Äktade Danny Moder i natt

Julia Roberts och Danny Moder är nu äkta makar. De gifte sig i all hemlighet i New Mexico i natt.

Tidigt på torsdagen sa Julia Roberts ja till kameramannen Danny Moder. Bröllopet ägde rum på superstjärnans ranch utanför Taos i New Mexico. Paret hade valt att gifta sig i mörker för att hålla det hela så hemligt som möjligt.

- Julia Roberts och Daniel Moder gifte sig under en midnattsceremoni i deras hem i New Mexico. Närvarande var familj och vänner, sa Roberts taleskvinna Marcy Engelman, som inte ville ge några fler detaljer, till AP.

Gäster flögs till ranchen

Men det finns ändå en del att rapportera. Ett stort vitt partytält sågs på Roberts ägor under onsdagen och staden var full av fotografer och reportrar.

Under natten kunde man höra musik och skratt från Roberts ranch.

Ryktena om att filmstjärnan skulle äkta Danny Moder i dag började när tidningen The Daily Mail rapporterade att 50 kändisar flögs från Los Angeles till New Mexico. Bland de resande hade bland andra Julias motspelare från Ocean´s eleven, George Clooney, setts.

Misslyckade förhållanden

Julia Roberts har en rad mindre lyckade förhållande bakom sig. Hon betedde sig som sin rollfigur i filmen "Runaway bride" och rymde från det planerade bröllopet med skådisen Kiefer Sutherland 1991. Hon gjorde ett nytt försök med sångaren Lyle Lovett, men äktenskapet höll bara i 21 månader. Det senast kända förhållandet var med Benjamin Bratt, med vilken Roberts var tillsammans i hela fyra år.

Nu återstår att se om hon funnit den livslånga kärleken.

Tidigare:

Karin Schmidt