Otroheten knäckte deras äktenskap

NÖJE

Amy Winehouse och Blake Fielder-Civil skiljer sig

Foto: AP
Blake Fielder-Civil och Amy Winehouse har varit gifta i två år. De vigdes i Miami 2007.

Blake Fielder-Civil ansöker om skilsmässa från Amy Winehouse på grund av hennes otrohet. Trots att han själv gjort en annan kvinna med barn, uppger Sky.com.

Efter två år med droger, fängelse och fylleskandaler ger nu brittiska sångerskan Amy Winehouse, 25, och maken Blake Fielder-Civil, 27, upp. Paret ska skilja sig. Och det är Fielder-Civil som driver på.

”Outhärdligt”

I en domstol i centrala London lämnade Fielder-Civil in en ansökan om en snabb skilsmässa och uppgav då att han finner det ”outhärdligt” att bo med Winehouse.

Båda otrogna

Maken uppger att Winehouse har varit otrogen mot honom, något som sångerskan medgivit i förhör. I skilsmässopappren står att paret inte bott ihop sedan Winehouse erkände sitt snedsteg i april 2008 och att händelsen ska stå som grundorsak till skilsmässan. Detta trots att Fielder-Civil själv hade en affär under en tid på rehab förra året. Den kvinnan väntar Fielder-Civils barn.

Vill ha del av förmögenhet

Nu väntas Fielder-Civil göra anspråk på delar av Winehouse förmögenhet. Paret har inte setts på flera månader och Winehouse har tillbringat större delen av sin tid med att arbeta på ett nytt album i den gemensamma villan i St.Lucia.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!