Förvandlingen fortsätter

avFrida Sjödin

NÖJE

Succésångerskan Susan Boyle är ny från topp till tå

1 av 2 | Foto: ap
Susan Boyle i ny, fräsch outfit.

Hon fungerar bäst som hon är, anser ”Britain's got talent”-Amanda Holden.

Men en uppfräschning har ju ingen karriär dött av.

Här visar Susan Boyle upp sitt nya jag.

Skotska Susan Boyle har gått från att ha varit en okänd, okysst och rätt så osynlig 48-åring från Blackburn, West Lothian till en superhyllad tv- och Youtube-sensation.

Ingen ofrivillig makeover

När sångerskan öppnade munnen och sjöng ”I dreamed a dream” i ”Britain's got talent” så möttes hon av både tappade hakor och stående ovationer. Och förutom röstkapaciteten så är det hela Susan Boyles framtoning som fått mångmiljontals människor att jubla. Något som måste värnas om, anser Amanda Holden, jurymedlem i ”Britain's got talent”.

– Jag kommer inte att låta Simon Cowell ta henne till sin tandläkare och jag kommer definitivt inte låta henne komma i närheten av hans frisör. I samma minut som vi gör om henne till en glamourmes har vi spolierat alltihop Hon måste vara precis som hon är för det är därför vi älskar henne, sa hon till brittiska The Mirror.

Lagom är bäst

Susan Boyle själv vill inte heller stylas till oigenkännlighet.

– Jag vill inte förändra mig för mycket för det skulle kännas lite falskt. Jag vill att folk ska se mig som den riktiga jag, en riktig person, sa hon till amerikanska CNN.

Men en liten uppfräschning kan ju aldrig skada. På fredagen visade hon upp sitt nya jag utanför sitt hem i Skottland.