”Suri är alldeles för bortskämd”

NÖJE

Källor: Tom Cruise skämmer bort dottern – men Katie vill göra precis tvärtom

1 av 13 | Foto: Tom Cruise med Suri för första gången sedan skilsmässan.

Helikopterfärd till Speilberg-fest i Hamptons. Privatshow på Disneyworld och fler designerplagg än någon annan sexåring.

Suri lever livets glada dagar med pappa Tom Cruise.

Men det vill mamma Katie Holmes sätta stopp för.

Sexåriga Suri Cruise bor efter mamma Katie Holmes och pappa Tom Cruise, 50, separation i slutet av juni i New York med Katie.

Och även om den 33-åriga skådespelerskan är den som har vårdnaden och huvudansvaret för dottern så gör Tom det kan han för att träffa henne.

Och när far och dotter träffas så snålas det inte på något.

– Som om Suri inte var bortskämd nog. Nu blir det bara värre. Nu kräver hon att enbart flyga i privatplan. För Guds skull! Hon är bara sex år. Kan ni tänka er hur det kommer att bli när hon är tonåring om det fortsätter så här? säger en vän till Katies föräldrar till Chicago Sun-Times.

”Tom gör inget för att uppfostra Suri”

Tom har bland annat flugit sin yngsta dotter i en helikopter från NY till lyxiga The Hamptons, där de tillsammans gick på filmproducenten Steven Spielbergs poolparty. Han låter, enligt källan, också Suri köpa precis vilka kläder och leksaker hon vill, oavsett prislapp.

Nyligen ska den 50-årige skådespelaren också tagit med dottern i ett privatplan till Disneyworld där hon fick en egen exklusiv stund i kostymförrådet.

Enligt källan som tidningen talat med är den blivande exfrun Katie Holmes inte alls nöjd med Toms slösande och bortskämmande av dottern.

– Tom gör ingenting för att uppfostra Suri. Katie måste ta hand om allt det där och det är inte bra att det är så ensidigt.

Flög kommersiellt – utan livvakter

Sedan det oväntade uppbrottet för en dryg månad sedan har Holmes levt ett relativt vanligt liv i NY med dottern.

Mor och dotter har setts gå på zoo, åka med vanliga taxibilar och promenera längs med Manhattans gator precis som alla andra New York-bor.

Katie skapade också stora rubriker när hon och Suri nyligen flög hem till Toledo, Ohio, för att hälsa på mormor och morfar. Då valde den före detta ”Dawson's creek”-stjärnan att flyga dit reguljärt, och inte med privatplan. Dessutom gjorde de resan utan livvakter.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!