”Jag kräktes dygnet runt”

NÖJE

Inget stoppar Peter Magnusson – tog sig till inspelningen av sin film trots magsjuka

1 av 3 | Foto: Dubbla roller Peter Magnusson har både skrivit manus till ”Sista sommaren med Göran – en midsommarnattskomedi” och innehar huvudrollen Göran.

Med kompisarna från ”Hey Baberiba” i rollistan är Peter Magnusson redo att ta filmbranschen med storm.

Inte ens en matförgiftning stoppar komikern.

Här är första bilderna från ”Sommaren med Göran – en midsommarnattskomedi”.

Man kan höra en knappnål falla till marken i Engelska kyrkan på Gärdet i Stockholm.

Framme vid altaret står komikern och programledaren David Hellenius redo att avge de äktenskapliga löftena inför en förväntansfull församling.

Premiär nästa sommar

Hans ja bryter tystnaden och följs av ett högt och ljudligt ”TACK!”.

Det är regissören Staffan Lindbergs stämma som ekar längs kyrkväggarna.

Vi befinner oss mitt under inspelningarna av ”Sommaren med Göran – en midsommarnattskomedi”.

I går kunde Aftonbladet avslöja att Peter Magnusson, 33, från humorprogrammet ”Hey Baberiba” långfilmsdebuterar nästa sommar. I två av nyckelrollerna ser vi komikerns kollegor från ”Hey Baberiba” – David Hellenius, 34, och Christine Meltzer, 33.

– Jag märkte efter hand när jag skrev manus att David och Christine plötsligt hade sina roller. De kom naturligt. Och så saknade jag dem så mycket efter vi hade lagt ner ”Hey Baberiba”, berättar huvudrollsinnehavaren och manusförfattaren Peter Magnusson.

Långfilmen är ett riktigt drömprojekt, och när inspelningarna satte igång för några veckor sedan kunde inte ens en elak matförgiftning stoppa Peter Magnusson.

”Bajsade och kräktes”

– Jag bajsade och kräktes 24 timmar om dygnet, men tog mig ner till Skeppsholmen där vi spelade in en bröllopsfest. Det går liksom inte att ställa in när man spelar in film, säger långfilmsdebutanten.