Mel C hotar att stämma Spice Girls-kollegorna

NÖJE

Försöker stoppa återföreningen

1 av 2 | Foto: Spice Girls 2012.

Mel B, Emma och Geri planerar en återförening för att fira Spice Girls 20-årsjubileum.

Mel C ville inte vara med – och nu hotar hon med att stämma de gamla bandkollegorna, skriver The Sun.

– Hon tycker att hon bidrog med musikalisk trovärdighet i gruppen och att det inte finns något Spice Girls utan henne, säger en källa till tidningen.

Det har gått 20 år sedan Spice Girls släppte sin hyllade debutsingel ”Wannabe” med textrader som ”Friendship never ends”.

Men nu är stämningen allt annat en god i gruppen.

I juli stod det klart att Mel B, Geri Horner och Emma Bunton kommer att återförenas som en trio för att fira gruppens 20-årsjubileum.

Att Victoria ”Posh Spice” Beckham inte skulle medverka i återföreningen blev klart tidigt. Och i juni meddelade Mel ”Sporty Spice” C att även hon hoppar av.

Vill stoppa återföreningen

Men ”Sporty Spice” vill inte se någon återförening alls. Enligt en källa till The Sun anser Mel C att hon gav musikalisk trovärdighet till gruppen och att det inte finns något Spice Girls utan henne.

– Mel har sagt till de andra tjejerna att hon konsulterar med advokater om huruvida de kan ha en återförening utan henne, säger källan till tidningen.

– Det snackades om att använda smeknamnet GEM, men de beslutade sig för att inte göra det eftersom deras stryka ligger i Spice-märket.

”Posh Spice” har sagt till de andra att det är okej att de återförenas utan henne, skriver The Sun. Enligt tidningen har trion bokat Hyde Park i juli nästa år, där de planerar att genomföra en gigantisk konsert.

ARTIKELN HANDLAR OM