Toppdesignern om livet på lyxön med svenska Sandra

NÖJE

Köpte ”Cavalli island” i Mälaren för 29 miljoner kr

1 av 7 | Foto: Roberto Cavalli och Sandra Nilsson.

På en ö i Mälaren bor modeskaparen Roberto Cavalli tillsammans med fotomodellen Sandra Nilsson.

I en intervju med Eskilstuna-Kuriren berättar de för första gången om lyxlivet med varandra.

– Jag känner det som att varje ögonblick är ett ögonblick av lycka, säger Roberto till tidningen.

I en lyxvilla på ön Stora Rullingen utanför Strängnäs bor den välkända modeskaparen Roberto Cavalli, 75, och den svenska fotomodellen Sandra Nilsson, 30.

För 29 miljoner köpte paret ön i Mälaren. I en intervju med Eskilstuna-Kuriren berättar de nu om livet tillsammans.

Det var 2010 som den brittiska pressen började publicera bilder på modeskaparen tillsammans med sin nya kärlek. Den före detta playboymodellen Sandra Nilsson från Sjöbo.

– På en skala ett till tio är vår kärlek helt klart tio. Det högsta, full av fantasi och drömmar. Jag och Sandra är en del av det naturliga som Gud har skapat – kärleken mellan två personer. Jag känner det som att varje ögonblick är ett ögonblick av lycka, säger Roberto Cavalli till tidningen.

Kär i Sverige

Paret spenderar mycket tid i glamourösa världsmetropoler. Men trivs som bästpå den 50 hektar stora ön.

– Jag trodde att jag kände till många av världens vackraste platser, men nu har jag upptäckt ett nytt land med dess marker och natur. Det landet är Sverige. Om jag stänger ögonen och försöker tänka på hur Sverige ser ut, då ser jag  en vacker kvinna som ler blygt mot mig. Det påminner mig lite om Leonardo da Vincis mästerverk Mona Lisa, säger Roberto.

Att äga en egen ö är något de båda önskat sig.

– Jag har bott på många platser runt om i världen, men mitt hjärta finns i Sverige var jag än är. Jag har vuxit upp i vackra Skåne men när jag och min sambo såg Stora Rullingen för första gången kände jag mig hemma, och att det här verkligen var mitt hem, säger Sandra Nilsson.

De beskriver atmosfären på ön, som de kallar Cavalli island, som lugn och tyst.

Golfbana och fornborg

Det finns en lyxvilla på 230 kvadratmeter, en golfbana, en kaj, ett motionsspår, en landningsbana och rester av en fornborg på ön. Men parets största intressen är att fotografera, åka båt och fiska.

Enligt dem själva är de inte på ön så ofta de vill.

– Vi är inte där tillräckligt mycket. Vi skulle gärna vara där mycket oftare på vår drömö, men som pappa till flera barn och med månha antaganden inom modevärlden hinner vi inte, säger Roberto Cavalli till Eskilstuna-Kuriren.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!