Sharon talar ut om Ozzys sexmissbruk

NÖJE

”Stolt över att han erkänt det”

1 av 7

Ozzy Osbourne, 67, borde ringa Tiger Woods för att få hjälp med sitt sexmissbruk.

Det tycker hustrun Sharon Osbourne, 63, som kommenterar makens sjukdom för första gången.

– Det är tufft eftersom det påverkar hela familjen och är ganska pinsamt, säger hon i sin podcast.

I maj separerade Ozzy och Sharon Osbourne efter att rockstjärnans otrohetsaffärer kablats ut i offentligheten. Ozzy har förklarat sina snedsteg med att han lider av ett sexmissbruk.

I den egna podcasten ”The talk” berättar Sharon Osbourne för första gången hur familjen påverkats av hans sjukdom, skriver Us Weekly.

– Han har behandlats för sitt sexmissbruk de senaste tre månaderna och efter turnén ska han läggas in i tre månader. Han jobbar på det. Det är tufft eftersom det påverkar hela familjen och är ganska pinsamt...jag är stolt över att han äntligen har erkänt det, säger hon.

Älskarinnan stämmer dottern

Hon föreslår också att Ozzy Osbourne ska rådfråga Tiger Woods, som skiljde sig från svenska Elin Nordegren efter sina otrohetsaffärer, för att få hjälp på vägen.

Samtidigt stämmer Ozzys frisör och älskarinna Michelle Pugh rockstjärnans dotter Kelly Osbourne efter att hon hängt ut henne på twitter, skriver E Online.

Det var i maj som Kelly twittrade att henne följare kunde ringa Michelle om de var ute efter ”billiga slingor, hårföning och oralsex”.

I stämningsansökan skriver Michelle Pugh att Kelly Osbourne skadat henne med avsikt genom att lägga ut hennes telefonnummer till sina över fyra miljoner twitterföljare. Det ska ha resulterat i en enorm hatstorm mot henne.

ARTIKELN HANDLAR OM