Aniston & Vaughn kniper – för pengar

Paret i ”The breakup”.
NÖJE

Det var en händelse som såg ut som en tanke när Jennifer Aniston och Vince Vaughn i förrgår mötte media på lyxiga Casa del Mar i Santa Monica. För nästan exakt ett år sedan höll Anistons ex, Brad Pitt, och hans nya, Angelina Jolie, hov på hotellet intill, Shutters.

Precis som Pitt och Jolie i fjol vägrade Vaughn och Aniston i förrgår erkänna att de är ett par.

Taktiken handlar inte – som de försökte göra sken av – att hålla privatlivet privat. I stället är det ett affärsbeslut, eftersom par som spelar mot varandra på vita duken sällan lockar biljettköparna.

I fjol gick Pitt och Jolie ut med förhållandet när ”Mr & Mrs Smith” redan tjänat storkovan. Mönstret lär upprepas av Vince och Aniston.

Drew Barrymores dåliga hårdag

Drew Barrymore är rena Janet Jackson. Det är bara när hon har något att sälja som hon bryr sig hur hon ser ut. När hon kom till Starbucks i Studio City i förra veckan påminde hon om en påstant. Fast det kanske var en medveten strategi. Med det feta håret och de smutsiga sweatpantsen var det inte förrän hon lämnade kaféet som hon blev igenkänd och ombads skriva autografer.

”Superman” – alldeles för ärlig

Filmbolaget bakom sommarens storsatsning, ”Superman returns”, har problem. Och då inte bara för att inspelningskostnaderna är på väg att överstiga två miljarder kronor. Huvudrollsinnehavaren Brandon Routh envisas med att berätta att han har flickvän. För biljettförsäljningens och tonårsflickornas skull hade filmbolagsbossarna hoppats att den informationen skulle förbli hemlig.

Hollywood

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM