Paramore släpper sina nerver i kväll

1 av 5
NÖJE

De är två bandmedlemmar kort – och har ett helt nytt album.

Men Paramore har släppt nerverna inför kvällens Sverigespelning.

– Vi vill visa vad vi handlar om, säger Hayley Williams till Nöjesbladet.

Amerikanska rockbandet Paramore stod inför en stor omställning för snart tre år sedan. Gitarristen Josh Farro och trummisen Zac Farro lämnade bandet – men Paramore överlevde, och i kväll spelar de på Bråvalla festival.

– Det är ett tag sedan vi var ute och spelade, och vi har en helt ny skiva och många nya låtar, så vi kommer definitivt att köra en hel del nytt, säger sångerskan Hayley Williams, 24, till Nöjesbladet.

– Men inte så många att vi inte kommer att spela några gamla. För mig så känns det som att ingen förstår sig på vårt band om de inte sett oss live. Därför älskar jag att spela på festivaler.

"Så nervösa"

Nya skivan "Paramore" släpptes i april och är bandets fjärde album – med hela sjutton spår.

– Vi vill visa vad vi handlar om. Jag tror ingen av oss har varit så nervösa som vi var inför det här skivsläppet. Det var verkligen nervöst, säger Hayley Williams.

– Men vi är så stolta över det. Det känns som att det äntligen blivit möjligt för oss att visa nya sidor av vårt band, säger gitarristen Taylor York, 24.

Det var två år sedan bandet var i Sverige senast.

– Det känns fantastiskt att vara här igen. Vi älskar hela Skandinavien och Sverige är verkligen en av våra favoriter. Så vi är väldigt glada över att vara här, säger Taylor York.