Carola har hittat en ny man

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Avslöjar i nya Kungliga Magasinet att hon får kärleksråd av prins Daniel

1 av 10 | Foto: Pontus Orre
Vågar älska igen Carola säger att hennes hjärta blev krossat, men att en ny man finns i hennes liv nu. ”Sakta, sakta tar han ner de här plankorna jag byggt kring mitt hjärta”, säger hon.

Carola har hittat kärleken.

Nu berättar hon om nye mannen – och kärleks­råden från prins Daniel.

– Mitt hjärta var krossat, säger Carola Häggkvist till Kungliga ­Magasinet.

Nya numret av Kungliga Magasinet släpps tisdagen den 26 mars.
Nya numret av Kungliga Magasinet släpps tisdagen den 26 mars.

För runt ett år sedan adopterade hon dottern Zoe.

I samband med adoptionen berättade Carola Häggkvist, 46, i en intervju med DN att hon ännu inte ”träffat den man jag känt att jag skulle vilja gifta mig med”.

I kommande numret av Kungliga Magasinet talar Carola Häggkvist om hur hon längtat efter att träffa sin riddare, den där personen som finns där och som älskar henne för den hon är.

Och nu kan sökandet efter en livskamrat äntligen vara över för sångerskan.

– Ja, nu har det kommit in någon i mitt liv som sakta, sakta tar ner de här plankorna jag byggt kring mitt hjärta, säger hon i intervjun.

”La längtan i en box”

Även om hon aldrig trott det själv var det inte långt ifrån att hon gav upp hoppet om kärleken.

– Jag trodde aldrig att jag skulle ge upp ... Men det blev nästan så, jag lade nog ner min längtan i en liten box. Jag tyckte att det tog för mycket tid och känslor. Mitt hjärta var krossat, och jag vågade inte släppa in någon. Kär­leken borde komma mer ­naturligt, tyckte jag.

Hon berättar att hon gärna skulle gifta sig igen, om det känns rätt. Rätt är när det känns naturligt och lätt, menar hon. Vilket det gör med den ”nya bekantskapen”.

När prins ­Daniel skulle ha svensexa inför bröllopet med kronprinsessan Victoria 2010 spelade han och Carola in en duett. ­Artisten och den blivande medlemmen av kungafamiljen hade dock träffats tidigare.

”Hejdade sig”

Sångerskan avslöjar att han till och med gett henne kärleksråd när de vid ett tillfälle träffades på ett flygplan.

– Det var något år innan bröllopet, och vi råkade hamna bredvid varandra. Då satt vi faktiskt och pratade om relationer. Han sa att han skulle fundera på någon till mig. Han tänkte på någon av Säpo-vakterna där, men hejdade sig ... haha, säger hon till Kungliga Magasinet.

BILDEXTRA: Tidigare män i Carolas liv

Publicerad: