Wahlgrens svar på Wistams sexpik: ”Tar igen sju års celibat”

Pernilla lyrisk över nya kärleken Christian Bauer

Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren.

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren skojar friskt om hur upptagen Wahlgren varit med nya kärleken Christian Bauer.

– Jag tar igen sju års celibat, säger Pernilla Wahlgren.

– Du gick hjulbent upp för trappan när du kom hit, pikar Sofia Wistam.

I det senaste avsnittet av podden ”Wahlgren och Wistam” med titeln ”Tokkär” avhandlar Pernilla Wahlgren, 53, och Sofia Wistam, 55, Wahlgrens kärlekslycka med nya pojkvännen Christian Bauer, 55.

– Jag har knappt pratat med dig, för att du är så upptagen med, jag vill knappt veta vad du gör, eller vill, det vill jag, men det känns..., säger Sofia Wistam.

– Jag tar igen sju års celibat, säger Pernilla Wahlgren.

Sofia Wistam säger då:

– Du gick hjulbent upp för trappan när du kom hit.

Båda två bryter ihop av skratt och jämför hur Pernilla Wahlgren gick som den gamle westernserierollen Zeb Macahan med skavsår.

”Mannen i mitt liv”

Christian Bauer.
Christian Bauer.

Sofia Wistam påpekar också hur Pernilla Wahlgren strålar och ser glad ut.

– Det som har hänt och som är helt, helt fantastiskt är att jag har träffat mannen i mitt liv. Jag har varit öppen med att jag har varit rädd för att släppa in någon in på livet igen, att jag har blivit sårad och lämnad och gråtit alldeles för många tårar att jag inte orkar, och att jag har mått förträffligt bra som singel de senaste åren och varit så lycklig som jag aldrig har varit förut. Då vågar man ju inte jinxa och förstöra det med att träffa en ny kille och kasta sig ut och riskera allt det där igen, även om det inte är så att jag går runt och tror att alla män kommer att såra mig, säger Pernilla Wahlgren.

Sagt att de älskar varandra

Pernilla Wahlgren säger att många pusselbitar föll på plats när hon semestrade med Christian Bauer i sitt hem i Marbella och hon kallar honom för ”den snällaste människan på jorden”.

Hon säger också att de där sa att de älskar varandra och grät glädjetårar tillsammans.

– Jag har aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden, vi var så kompatibla i allt, vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter... det är som att vi är ett tryggt par, samtidigt som vi är så nykära och pirriga att det är sinnessjukt.

Sofia Wistam.
Sofia Wistam.

Träffat familjen

Christian Bauer har fått träffa hennes familj, och nu ser Pernilla Wahlgren fram emot att få träffa hans två döttrar och barnbarn, säger hon i podden.

Samma dag som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bekräftade för Aftonbladet att de var ett par la Christian Bauer ut ett inlägg på sitt privata Instagramkonto med en bild på honom och Pernilla Wahlgren, något hon också berättar om i podden.

”Kan inte hålla tillbaka mig längre! Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde den komplett. Din, för alltid”, skrev han i inlägget till Pernilla Wahlgren.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE