Jessie J i tårar efter stora hälsoproblem – hindrar henne från att sjunga

Artistens sorg över jobbiga situationen

Uppdaterad 2021-06-21 | Publicerad 2021-06-20

Jessie J.

Jessie J är i tårar efter hälsobesvären som hindrar henne från att sjunga.

Nu öppnar hon upp om problemen.

”I februari började jag känna ett konstant brännande i halsen”, skriver hon på Instagram.

Den brittiska stjärnan Jessica Cornish, mer känd under artistnamnet Jessie J, 33, berättar på Instagram och på Instagram stories om den svåra tiden, skriver Billboard.

Under fredagen var hon i tårar i en video där hon med låg röst sjöng på sin nya singel och hon berättade också om de smärtsamma halsbesvären som har tvingat henne att ta en paus från att sjunga.

”Det har varit svårt att inte sjunga. Det är bokstavligen min livlina och min lycka”, skriver hon.

Fick Ménières sjukdom

Det var i december 2020 som Jessie J hamnade på sjukhus efter att ha drabbats av Ménières sjukdom, som gjorde att hon tillfälligt tappade hörseln och blev oförmögen att gå.

Vårdguiden beskriver Ménières sjukdom som en sjukdom i innerörat som ger återkommande anfall av yrsel, och att det är vanligt att dessutom få en varierande hörselnedsättning, tinnitus och tryckkänsla i ena örat.

Drabbats av svåra halsproblem

I sina Instagram stories berättar artisten om att hon har fått andra hälsoproblem efter händelsen.

”I februari började jag känna ett konstant brännande i halsen. Jag ignorerade det ett tag eftersom jag antog att det handlade om trötthet efter tid i studion. När jag gick till läkaren fick jag höra att jag har kraftiga sura uppstötningar och knölar eftersom jag fortsatt sjunga med sura uppstötningar, vilket förmodligen orsakades av den medicin jag tog för öronbesväret i slutet av förra året”.

Hon säger att hon fortfarande har ont varje dag. När hon vilar och slutar prata och sjunga mycket går knölarna bort.

”Men varje läkare har sagt till mig att om jag sjunger, särskilt dessa låtar, så kommer knölarna direkt att komma tillbaka.”

Jessie J är känd för låtar som ”Bang bang”, ”Who you are”, ”Price tag” och ”Flashlight” och har miljardtals lyssningar på Spotify och Youtube.


ANNONS

Följ ämnen i artikeln