Kim Kardashian

Kim Kardashian har ansökt om skilsmässa

Kim Kardashian och Kanye West skiljer sig

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Realitystjärnan Kim Kardashian har ansökt om att skilja sig från Kanye West.

Det bekräftar hennes representant för ABC news.

Enligt källor är de vänner och Kardashian har ansökt om delad vårdnad om barnen.

Kim Kardashian.

Foto: AP TT NYHETSBYRÅN

Realityprofilen Kim Kardashian, 40, har ansökt om att skilja sig från världsartisten Kanye West, 43, under fredagen efter nästan sju år som gifta, rapporterar TMZ.

Det bekräftar även Kim Kardashians representant för Abc news.

Anlitade stjärnadvokat

Det var i början av januari i år som Aftonbladet skrev att paret var på väg att skilja sig enligt källor till amerikanska medier. Kardashian hade då anlitat stjärnadvokaten Laura Wasser som är specialiserad på skilsmässor, och de höll på ”att titta på lösningar”.

Nu drygt en månad senare har hon lämnat in papprena där hon även ansöker om delad vårdnad om deras fyra barn. Enligt en källa till TMZ är skilsmässan på en ”vänskaplig” nivå, de kommer överens och de har ett äktenskapsförord. De ska även ”ha kommit en bra bit på vägen” när det kommer till deras gemensamma fastigheter.

Firade inte jul ihop

Den senaste tiden har båda två setts utan sina vigeselringar. Enligt tidigare källor till Page six ska de även ha firat jul på olika håll. Kanye West på deras ranch i Wyoming – på Kim Kardashians begäran.

– Kim fick Kanye att flytta upp dit så att de kunde leva separata liv ett tag, reda ut saker och ting och hantera skilsmässan i lugn och ro. Hon har fått nog, berättade källan då.

Samtidigt berättade en annan källa att Kanye West i sin tur var färdig med sin fru, hennes familj och deras ”realityliv”.

– Han är klar med hela familjen... Han vill inte ha någonting med dem att göra.

Ett par sedan 2012

Paret har dejtat sedan april 2012. Två år senare ägde deras flådiga bröllop rum den 24 maj 2014 i Florens, Italien. Tillsammans har de barnen North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2.

Än så länge har Kanye West inte uttalat sig.

ANNONS EXTERN LÄNK

Lyko fyller år - firar med upp till 25 % på nästan allt!

Lyko

Kanye West och Kim Kardashian.

Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Publisert:

LÄS VIDARE

Angelina Jolie i nya handlingar: Påstås ha bevis om Brad Pitts våld

ÄMNEN I ARTIKELN

Kim Kardashian

Kanye West

Skilsmässa