Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik under ”Let’s dance”

”Det är klart det är svårt”

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.
Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

Det är tufft för Filip Lamprecht att spela in ”Let’s dance” i Sverige samtidigt som Peg Parnevik mår dåligt på andra sidan jordklotet.

Att inte kunna stötta flickvännen på plats har tagit hårt på honom.

– Det är såklart inte en önskad situation, säger han.

Att Filip Lamprecht, 24, befinner sig i Sverige och spelar in ”Let’s dance” när flickvännen Peg Parnevik, 25, mår dåligt i USA har varit tufft för dem båda.

– Det är såklart inte en önskad situation, det är klart det är svårt, säger han.

Peg har valt att pausa sina sociala medier då hon inte mår bra just nu, och det har varit tufft för Filip att inte kunna stötta henne på plats. De är dock vana vid distans och försöker hantera situationen så gott de kan.

– Vi försöker att blicka framåt och tänka på att hon snart kommer tillbaka till Sverige, säger Filip Lamprecht.

Hatet mot Peg Parnevik efter Filip Lamprechts medverkan i ”Let’s dance”

Paret har haft en tuff tid bakom sig då framför allt Peg har fått många elaka kommentarer på sociala medier gällande Filips medverkan i ”Let’s dance”. Mycket har handlat om helt ogrundade rykten gällande att Filip Lamprecht skulle ha en romans med sin danspartner Linn Hegdal, 25. I ett inlägg på Instagram bad Filip Lamprecht nyligen följarna sluta med påhoppen och ryktesspridningen.

”Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv”, skrev han.

Let’s dance sänds på TV4 och på TV4 play lördagar 20.00

Publisert:

LÄS VIDARE