Margaux Dietz om att inte visa upp sonen längre: ”Väldigt tråkigt och väldigt svårt”

Influencern: ”Jag älskar ju att få dela med mig”

Margaux Dietz.
Margaux Dietz.

Margaux Dietz har slutat visa upp sin son Arnold – efter hårda kritiken från exmaken Jacob Liebermann.

Nu berättar influencern om svårigheterna med beslutet.

– Jag älskar ju att få dela med mig av det till er, vilket då gör det hela väldigt tråkigt och väldigt svårt, säger hon i en ny Youtubevideo.

Det var tidigare under våren som Margaux Dietz, 30, för första gången kommenterade fyraårige sonen Arnolds närvaro i offentligheten, efter att exmaken Jacob Liebermann, 36, i en lång text på sin Instagram berättat om sin förtvivlan över att sonen gång på gång visas upp för omvärlden av influencern.

Margaux Dietz skrev då i ett inlägg på Instagram att hon ”behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser”.

Nu berättar Margaux Dietz i sin senaste Youtubevideo om känslorna kring att inte visa upp sonen längre.

– Om jag ska vara ärlig så känns det jättetråkigt att inte visa upp Arnold längre i mina sociala medier. För hela mitt liv handlar i princip om att vara mamma, och det är det största som någonsin hänt mig och det är det största hela tiden, att få vara mamma, säger hon.

”Jättesvårt”

Hon fortsätter:

– Jag älskar ju att få dela med mig av det till er, vilket då gör det hela väldigt tråkigt och väldigt svårt, att inte få göra det, för man är så stolt över sitt barn och man tycker ju att det är så mysigt och kul, allt de gör, och jag vet ju att ni uppskattar det jättemycket, så det är jättesvårt.

Margaux Dietz med exmaken Jacob Liebermann.
Margaux Dietz med exmaken Jacob Liebermann.

Vidare säger hon att sonen hela tiden frågar om de kan filma eller ta bilder och att han ”vill ju verkligen vara med”, samtidigt som hon också säger att hon fortfarande filmar Arnold, men för att han då ska kunna titta på det senare i livet för privat bruk.

I videon säger Margaux Dietz också att hon behövt ta in fler barnvakter och därmed fått tillbringa lite mindre tid med Arnold, eftersom hon filmar mycket på kontoret där Arnold tidigare kunde varit med.

Liebermann: ”Värnar om Arnolds integritet”

Jacob Liebermann skriver i ett sms till Aftonbladet:

”Det viktigaste för mig är att värna om Arnolds integritet och därför har det varit otroligt viktigt för mig att han inte längre exponeras. Eftersom att vi i princip inte har kunnat röra oss ute utan att folk känner igen honom var situationen ohållbar. Margaux är otroligt duktig på det hon gör och det kommer gå att galant för henne utan att involvera Arnold.”

Aftonbladet har sökt Margaux Dietz.

Publisert:

LÄS VIDARE