Carina Bergfeldts stora sorg: ”Kastade in handduken”

”Suger”

Uppdaterad 2021-07-30 | Publicerad 2021-07-29

Carina Bergfeldt.

Drömmen gick i kras för Carina Bergfeldt.

Trots att hon gav allt lyckades hon inte få huset som hon beskriver som ”sin plats på jorden”.

”Jag gjorde något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag började böla. Över ett hus.” skriver programledaren på Instagram.

Uttrycket ”det blir inte alltid som man tänkt sig” är något Carina Bergfeldt, 41, fick känna på nyligen. På sociala medier såg hon en annons för ett hus som var till salu. Trots att programledaren inte letade aktivt efter nytt boende kände hon att hon bara måste ha det. På Instagram berättar Bergfeldt att hon visade maken Jesper Zølck huset.

”Vi åkte dit (Jag vet, så ska man inte göra), presenterade oss för ägaren, fick en rundtur. Jag gjorde något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag började böla. Över ett hus.” skriver hon.

Programledaren beskriver det som att hon hade hittat sin plats på jorden. I tankarna såg hur hon såg parets gemensamma son Hamilton, 1, leka i huset och växa upp där.

”Jag såg honom i trädgården. Jag började rita planlösningar i huvudet. Jag flyttade in mentalt. Det var så fint.”

Hetsig budgivning

Men det blev ingen saga med lyckligt slut. Carina Bergfeldt fick nej till att köpa huset innan visning. När budgivningen väl startade la hon flera bud, men fick till sist se sig besegrad.

”När jag kastade in handduken i morse hade en annan budgivare precis lagt exakt dubbelt så mycket som utgångspriset i bud, en exakt 100-procentig ökning. Jag deppar lite över detta idag.” skriver hon.

Carina Bergfeldt: ”Svider”

Bergfeldt är dock medveten om att hon är priviligierad som har ett hem, en familj och ett jobb som hon älskar.

”Fast det svider ändå. Men jag måste också säga att lockpriser – som det här uppenbarligen var – suger. Nåväl. Hoppas att de som får det magiska huset i slutet av den här vägen kommer älska det med hela sina hjärtan.” avslutar Carina Bergfeldt.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln