Tävla om att fria på Aftonbladets löpsedel

avFrida Sjödin

NÖJE

Premiär i dag för Aftonbladets stora kärlekskampanj

Victoria och Daniel säger ja i sommar.

Nu har du också chansen att visa din kärlek för hela landet.

I dag startar Aftonbladets kampanj Säg JA! – en unik möjlighet att fria på löpsedeln.

– Vi vill kärleksbomba hela Sverige, säger Marica Finnsiö, projektledare.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gifter sig den 19 juni.

Vid sidan om nyhetsbevakningen kring det kungliga bröllopet drar Aftonbladet i dag i gång Säg JA! – en omfattande kampanj i kärlekens tecken över hela landet.

Nu har du möjlighet att delta i kärleksyran. På en specialsajt på aftonbladet.se kan du överraska din partner med ett frieri eller skicka en kärlekshälsning till någon du tycker om.

Visa er kärlek

Ett antal utvalda personer kommer få en unik chans att ”tapetsera” sin hemstad med frierier på bästa nyhetsplats – löpsedeln.

– Vi vill låta våra läsare visa upp sin kärlek på den plats som syns allra bäst, säger Marica Finnsiö, projektledare för Aftonbladets Säg JA!-kampanj.

Skriv i bröllopsboken

Du kan även utforma en egen personlig löpsedel och skicka den som en kärlekshälsning till någon du tycker om. På Säg JA!-sajten finns 20 olika förslag som du kan mejla, lägga upp på Facebook eller skicka med mobilen. Alla kärlekshälsningar visas också på en interaktiv karta på sajten. Där går det också att se hur många som skickat löpsedlar i olika städer och om man själv har fått en kärlekshälsning.

På sajten finns också stora bröllopsboken där du kan skriva in dina lyckönskningar till Victoria och Daniel. Hälsningarna blir sedan en tidning som ges ut med Aftonbladet i samband med bröllopet.

ARTIKELN HANDLAR OM