Mode

"Ser ut som Hattmakaren i Alice i Underlandet"

Av: 

Nina Johansson

NÖJE

Sofis modes Nina Johansson sätter Betyg: 1 av 5 plus schlagerstassarna

Anna Bergendahl

Hrrrh gurrgll hröhrö! Där satte jag familjecidern i halsen. Först såg jag bara från midjan och uppåt och tänkte "ja, men det här känner man ju igen, lilla söta Anna liksom". Sen. Puh, andas. Sen...vad händer sen? Ballongkjol med oförklarligt utstickande flor, ÖVER svarta strumpbyxor som avslutas i rosa Converse. Det finns så mycket taskiga saker man kan säga om det här att jag inte ens klarar av det. Cindy Lauper-schizofrent.

Betyg: 1 av 5 plus

Peter Jöback

Fina Peter. Fina, fina Peter. I grunden gillar jag det här. Lite roliga och spännande detaljer, rätt oförargligt men ändå med scenkänsla. Däremot blir det lite larvigt med den där skörteln. Peter går från ganska cool till en liten pajas. På nolltid. Tur att han har de där gnistrande ögonen, det är dem han vinner på.

Betyg: 3 av 5 plus

Lovestoned

Äsch då. Är man i grupp på schlagern är helheten så mycket viktigare än enstaka plagg, trender eller spexighet. Där Alzacar springer in i väggen för att hitta en enhetlig scenkostym så verkar Lovestoned ha skitit fullständigt i den saken. Det känns som om de ringt till varandra kvällen innan "duuu, vad ska du ha på dig?? asså, jag tänkte ha min gröna klänning typ, men får se hur det känns". Tänk på gruppen, people!

Betyg: 2 av 5 plus

Neo

Jamen det här gillar jag! Jag förstår att ni nu tänker "nämen hur menar hon nu, han ser ju ut som Hattmakaren i Alice i Underlandet, förutom hatten då". Jo, men tänk nu att senaste Hattmakaren spelas av Johnny Depp. Jo, just det, stiligt. Riktigt stiligt. Och fluffigt hår, det gillar vi sen gammalt. Som fluffhårsinnehavare är jag kanske en aning partisk, men då får det vara så.

Betyg: 5 av 5 plus

Noll diciplin

Åh, 15-åriga Nina hade älskat dessa gossar. Håren, skjortorna, hänget, shortsen och knästrumporna. Jag hade svalt det rakt av. Idag har jag blivit något mer selektiv. Sångarens t-shirt till exempel, tänk om han hade haft en hoodie istället? Och byt ut de rutiga skjortorna mot enkla t-shirts med skateboardtryck. Och hänget, jobba lite mer på det. Så därja, STOR skillnad sedan 15-årssmaken. Eller?

Betyg: 3 av 5 plus

Pernilla Wahlgren

Oj, guldklänning! Vilken överraskning, jag hade förväntat mig ännu en babydollklänning i rosa med rosetter från Betsey Johnson. Tack Pernilla för att vi slapp det. Det här var ju faktiskt riktigt läckert. Dessutom har hon tänkt på helheten när hon matchar färgerna med dansarna, det gillas, även om dansarnas jeans har tappat tron på livet för längesen.

Betyg: 4 av 5 plus

Py Bäckman

What's up, Oz? Nähä, det var inte Ozzy Osbourne? Vem fanken är det då? Py säger ni? En kvinna alltså? Jahaja. Ja, ja. Förlåt, men jag vet knappt vad jag ska säga. Det här går inte. Inte alls. Sammetsrocken är ju egentligen ganska fin, men som helhet, Py, så går det faktiskt inte.

Betyg: 1 av 5 plus

Sibel

Lycka! Så känner jag när jag ser Sibel, lycka. Man blir glad - av färgen - av formen - av lekfullheten - av modet. Det här är för mig schlager personifierat. Jag säger inte att det är snyggt, för det är det inte, men det är scen, det är show, det är schlager.

Betyg: 4 av 5 plus

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode